Produktet er tilføjet kurven
Bushmen

Ultralight Tensioning Cords, 6 pcs

Prismatch Læs mere
DKK 89,-
EUR 11,92

Ultralight Tensioning Cords, 6 pcs

Varenr:BU ULTE BLK
DKK 89,-
EUR 11,92

Beskrivelse

Bushmen Ultralight Tensioning Cords, 6 pcs er et sæt med 6 stk. multianvendelige og ultralette opspændingssnore, som leveres i en praktisk transportpose.

Hver af disse stykker justersnor - som simpelthen kan bruges til næsten alle former for justering og opspænding - er forsynet med en strammer - eller rettere en glidekrog - der efter den rette fastgørelse muliggør ubesværet indstilling af den rette opspænding. Så du skal blot fiksere krogen omkring snoren og spænde op efter behov. Nemt og simpelt!

I den ene ende af hver snor er der fastgjort et praktisk fingergreb, som gør det nemt for dig at overskue, hvilken ende du skal trække i - også i mørket
. Størrelsen på fingergrebet gør det ligeledes nemt at betjene justeringssnorene med handsker på.

For at løsne strammeren skal du blot trække dens ende ud, så låsespændingen frigøres.

I den anden ende af snoren er der en krog, der muliggør oprettelse af en løkke fx omkring træet eller på teltets bardun- eller pløkfæste. Krogene passer til rebsnore med tykkelse på 3 mm.

Ultralight Tensioning Cords, 6 pcs leveres i en både luftig og multianvendelig mesh-pose, som også kan bruges som praktisk opbevaringspose til værdierne, når den fastgøres på hængekøjen.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 120 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch