Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Waterfront Blue
Osprey

Ultralight Roll Organizer

Ultralight Roll Organizer

Varenr:10004965
Vælg farveWaterfront Blue

Produktegenskaber

Ultralet og polstret toiletaske
Indbygget og aftageligt spejl af slagfast plast
Genanvendte og bæredygtige materialer
Indvendige lynlås- og mesh-lommer til organisering
Krog til ophængning

Beskrivelse

Osprey fremstiller også noget meget lækkert rejsetilbehør, som gør turene i det fri eller storbyferierne lidt sjovere og lettere, for uanset om du blot skal på en kort weekendtur eller på en måneds ekspedition til de fjerntliggende områder i Nepal, er det vigtigt at sikre, at dit toiletgrej er organiseret og beskyttet.

Derfor har Osprey designet disse ultralette toilettasker, der er perfekte til opbevaring og transport af alle dine forskellige småting.


Denne rummelige og polstrede Ultralight Roll Organizer er en trefløjet toilettaske og er til hende eller ham, der på de længere ture eller rejser ikke vil mangle noget som helst til plejen af den personlige hygiejne. De mange rum levner nemlig god plads til alle de personlige ejendele.

Osprey Ultralight Roll Organizer er en uhyre let toilettaske, som er fremstillet af det både lette, slidstærke og bæredygtige 40 Denier Nylon Rip Stop. Toilettasken er udstyret med to store lynlåslukkede rum, tre lidt mindre og ligeledes lynlåslukkede lommer, hvor den største af disse er i luftigt mesh, medens de to øvrige er af et stretch-materiale, så man kan få et overblik over lommernes indhold. Og hermed er der god plads og opbevaringsmulighed for både deodorant, tandbørste, solcreme, hårbørste etc.

Derudover er der fundet plads til et fint lille og aftageligt spejl, som ikke kan smadres, og hele herligheden kan hænges op i en justerbar rem, så du har hænderne fri. Denne rem fungerer også som lukning af toilettasken, hvor den fikseres i en lille løkke.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 11 cm
Bredde: 23 cm
Dybde: 7 cm
Vægt: 90 g
Materiale:
40 D HD Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

MÆND

KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Osprey

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?