Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 44%
Vælg farve Vivid Grey
Vælg størrelse O/S
Buff

Filter Mask

Prismatch Læs mere
DKK 139,- DKK 249,-
EUR 18,62 EUR 33,35

Filter Mask

Varenr:126619.937.10.00
DKK 139,- DKK 249,-
EUR 18,62 EUR 33,35
Vælg farveVivid Grey
Vælg størrelse O/S

Beskrivelse

Leveres med 5 stk. udskiftelige erstatningsfiltre, som hver holder i 24 timer.

I hele verden er ansigtsmasker blevet en del af hverdagen og et essentielt stykke hverdagstilbehør, når man bevæger sig ud i sine daglige gøremål. Det gælder alt lige fra indkøb i supermarkedet og offentlig transport til restaurationsbesøg.

Denne smarte Filter Mask fra Buff® er fremstillet af deres eget strækbare, lette og meget åndbare CoolNet UV+ og indeholder et trelags og udskifteligt filter i et pålideligt og komfortabelt design, som opfanger 98% af alle luftbårne partikler, så den bakterielle filtreringseffektivitet lever op til EN-standarden for de kirurgiske masker (EN 14683:2019).

Materialeteknologien, HeiQ-ViroBlock™, beskytter indersiden af selve filterlommen mod mikrober og bakterier. Den indeholder en biocidbaseret forbindelse, som er baseret på genanvendt sølvsalt, hvor den aktive ingrediens er en reaktiv masse af titaniumoxid og sølvklorid. De antimikrobe egenskaber er inkorporeret i selve materialet for at beskytte filterlommen, så masken effektivt beskytter både dig selv og andre imod sygdomsfremkaldende vira.

Buff® Filter Mask sidder fantastisk godt omkring ansigtet, og den perfekte pasform opnås gennem de elastiske og justerbare paneler omkring hoved og nakke.

Historien om Buff® tager sit udgangspunkt for godt tyve år siden, hvor en vis Juan Rojas, en mand med en stor forkærlighed for kørsel på trial- og motocross-cykler, fremstillede prototypen på denne multifunktionelle beklædningsdel som alternativ til det traditionelle tørklæde, når den kolde vind, støv og fugten skulle holdes ude, samtidig med, at en høj grad af åndbarhed og varmeregulering skulle bibeholdes.

Med sin 25 års erfaring i tekstilindustrien, hvor Juan Rojas bl.a. udviklede funktionelle materialer til kraver og ærmeafslutninger til de førende producenter af fodboldtrøjer, skabte Rojas denne sømløse tube, som han i 1992 sendte på markedet under navnet Buff® - et navn, der er affødt af det spanske `bufanda´, som betyder tørklæde. Efter at have eksperimenteret med forskellige materialer, fandt Juan Rojas endelig frem til denne unikke polyestervævning, som udover at være særdeles strækbar er yderst åndbar, sikrer en god fugttransport og yder en god vindresistens.

I dag er succesen til at tage og føle på! Buff®, der anvendes af almindelige mennesker med interesse for forskellige former for friluftsliv, men også af professionelle atleter i multisportsverdenen, som anser dette som en absolut uundværlig del af deres udstyr, beskæftiger ca 50 personer på egne produktionsfaciliteter i Catalonien nær Barcelona.

Buff® er således den originale, multifunktionelle tube, der kan bruges som halstørklæde, hue, hovedtørklæde, bandana, ansigtsmaske, elefanthue, pandebånd, håndledsbånd, hårbånd osv. Et fantastisk alsidigt produkt, der kan bruges på mere end tolv forskellige måder, har fundet indpas i mange forskellige sportsaktiviteter som fx cykling, skiløb, vandring, kajak, tennis, løb, motorcykelbrug - og selvfølgelig som funktionelt tilbehør til almindeligt hverdagsbrug! Den yder effektiv beskyttelse mod både sol, vind og kulde.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 10 g
Materiale:
CoolNet UV+

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch