Vælg farve Olive
Vælg lynlås LZ
Carinthia

Tropen Medium

Prismatch Læs mere
DKK 999,-
EUR 133,80

Tropen Medium

Varenr:94511
DKK 999,-
EUR 133,80
Vælg farveOlive
Vælg lynlås LZ

Beskrivelse

Denne Tropen Medium fra østrigske Carinthia er en let og meget kompakt sommersovepose, som udmærker sig ved det integrerede myggenet og det særligt åndbare materialevalg, der kommer til sin ret på de varme og nærmest tropisk fugtige sommernætter. Endvidere kan den bruges i kombination med Defence 4-soveposen, hvis du skal ruste dig til de koldeste vinternætter i shelteret eller på vinterfjeldet.

Tropen Medium, som passer personlængder op til ca. 185 cm, er skåret i en rummelig mumiefacon og foret med et enkelt lag af den enestående G-Loft® -fiber, som Carinthia selv har udviklet og er blevet så berømt for. Så berømt, at mange andre store producenter (fx Fjällräven) anvender G-Loft® som deres foretrukne fiberfyld i den forede beklædning og i de dyrere soveposer. For dels er denne spundne mikrofiber af polyester fantastisk blød og behagelig, men derudover er det givetvis det fiberfyld på markedet, der binder allermest isolerende luft i forhold til fyldmængden. Dertil kommer, at det er ekstremt hydrofobisk, så Carinthias soveposer også tåler det hårde liv i de åbne shelters, hvor de til tider netop udsættes for både vind og vand.

Carinthia Tropen Medium er selvfølgelig differentialskåret mellem yder- og inderpose, og kroppens strålevarme holdes effektivt tilbage af det varmereflekterende indermateriale. Det løsthængende Shelltrans® Nylon på yderposen ligger som et ekstra lag henover den indvendige struktur og giver et ekstra lag isolering uden sømme, hvor kulden kan finde igennem, og denne konstruktion sikrer således varme på de kølige og tågede nætter. Og i varmere vejr kan den nederste del af den tovejs sidelynlås åbnes op for ventilation. Det fiberfyldte panel forhindrer unødig kuldegennemtrængning ved lynlåsen, hvor den særlige kantforstærkning effektivt modvirker, at lynlåsen bider sig fast.

Fodenden er udformet således, at den tillader fodens naturlige, let fremadvinklede hvileposition, uden at fyldet presses sammen. Og dette, kombineret med den specielle udformning af den justerbare hætte gør, at varmen opretholdes omkring fødder og hoved, hvilket er meget vigtigt, for fryser du først ét af disse steder, varer det ikke længe, før du begynder at fryse på resten af kroppen!

Hætten er udstyret med et myggenet, der hurtigt foldes ud af den knaplukkede lomme på soveposens øverste del, når det behøves. Myggenettet fikseres let rundt langs hættens åbning ved hjælp af den lille lynlås.

Carinthia Tropen Medium er ganske enkelt en rigtig lækker, robust og fantastisk komfortabel sovepose til alle de fugtige og varme sommernætter!

Soveposen leveres med forstærket kompressionspose med kompressionstræk i både længde og omkreds for bedst mulig komprimering.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Komforttemperatur kvinder: 9 °C
Komforttemperatur mænd: 5 °C
Ekstremtemperatur mænd: -8 °C
Bredde, skulder : 85 cm
Bredde, fod : 60 cm
Længde: 220 cm
Personlængde : 175 - 185 cm
Pakkepose: Inkluderet
Pakkevolumen, diameter: 19 cm
Pakkevolumen, længde: 24 cm
Vægt: 1100 g
Ydermateriale:
100% Polyamide
Indermateriale:
100% Polyamide
Fyld: G-Loft®

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch