Produktet er tilføjet kurven

Beskrivelse

Byg din egen tripod!

Få mere ud af dine eventyr i det fri med denne smarte Petromax Tripod Lashing, hvor den lette skive af rustfrit stål er den grundlæggende ramme til det selvfremstillede grenstativ.

Du fører de tre tilpassede grene gennem åbningerne og fikserer dem ved at dreje skiven en smule. Og således er dit udendørs madlavningssted klar til brug, og din bushcraft-lejr eller bivuakplads er klar til natten.

Takket være de to kroge med kæde kan din 'dutch oven' eller kaffekedel nemt og hurtigt hænges over den knitrende ild, og du styrer den nødvendige varme ved blot at justere kædens længde.

Tripod Lashing bør være en del af enhvers oppakning, når der skal overnattes i det fri, da man med en lille pakkevolumen og en samlet vægt på 450 gram nemt kan finde plads i rygsækken til metalskiven såvel som kroge og kæde.

I de rette omgivelser slår du lejr, hvor du finder de nødvendige grene og du er således fuldstændig uafhængig af andet udstyr. Derudover kan du, efter at have stillet din sult, også bruge Tripod Lashing til at bygge en form for ly eller minitipi om natten, hvis underlaget ellers tillader det.

Tradition. Passion. Petromax.
Tilberedning og grillning af mad på og over åben ild som folk har gjort det i tusindvis af år - det er den oprindelige for madlavning!

Uanset om det er over bål, i gløder eller ved brug af trækul er Petromax ensbetydende med de ypperligste  kvalitetsprodukter til den udendørs madlavning, som vil give inspiration og lyst til at tilberede mad, der tilberedt og indtaget i det fri vil vise sig at være en kulinarisk oplevelse.

Og i tyske Petromax' sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, lige fra 'dutch ovens' og bålpander til forskelligt praktisk tilbehør, som gør det nemt og bekvemt at lave mad udendørs.

Petromax har designet deres produkter til det udendørs køkken, så du kan kombinere flere forskellige produkter og dermed have flere madlavningsmuligheder.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Diameter: 50 cm
Højde: 37 cm
Vægt: 450 g
Steel

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

BEKLÆDNING

Kilde: Petromax

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?