Produktet er tilføjet kurven
Petromax

Transport Bag Dutch Oven FT6 & FT9

Transport Bag Dutch Oven FT6 & FT9

Varenr:PMFT-TA-M

Beskrivelse

Denne transporttaske er den helt rigtige måde at transportere og opbevare din Dutch Oven FT6 eller FT9.

Transport Bag Dutch Oven FT6 & FT9 er fremstillet af en ekstra kraftig ripstop-nylon, som er særdeles riv- og slidstærk. Bærehåndtagene, som giver nem håndtering under transport, er forstærket med dobbeltsyninger, så de holder til de hårde brug.

Bunden af transporttasken er dobbelt forstærket for at øge den generelle stabilitet, og den udtagelige bund giver ekstra beskyttelse og støtte under din elskede 'dutch oven'. Denne bund kan så tages ud og rengøres efter behov.

Petromax Transport Bag Dutch Oven FT6 & FT9 er forsynet med en lynlåslukket inderlomme og to indvendige mesh-lommer, som levner plads til alle de medbragte småting.

Tradition. Passion. Petromax.
Tilberedning og grillning af mad på og over åben ild som folk har gjort det i tusindvis af år - det er den oprindelige for madlavning!

Uanset om det er over bål, i gløder eller ved brug af trækul er Petromax ensbetydende med de ypperligste kvalitetsprodukter til den udendørs madlavning, som vil give inspiration og lyst til at tilberede mad, der tilberedt og indtaget i det fri vil vise sig at være en kulinarisk oplevelse.

Og i tyske Petromax' sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, lige fra 'dutch ovens' og bålpander til forskelligt praktisk tilbehør, som gør det nemt og bekvemt at lave mad udendørs.

Petromax har designet deres produkter til det udendørs køkken, så du kan kombinere flere forskellige produkter og dermed have flere madlavningsmuligheder.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 24 cm
Længde: 40 cm
Bredde: 40 cm
Vægt: 1005 g
Ripstop Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

BEKLÆDNING

Kilde: Petromax

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?