Primus

TrailBottle Stainless Steel 0.6

Prismatch Læs mere
DKK 199,-
EUR 26,65

TrailBottle Stainless Steel 0.6

Varenr:740140
DKK 199,-
EUR 26,65
Vælg farveBlack

Beskrivelse

Primus har fremstillet denne eksklusive drikkeflaske i pulverlakeret 18/8 ædelstål, hvilket gør den meget modstandsdygtig overfor stød og slag og den ekstra store skruelukning gør flasken nem at fylde og rengøre.

Primus TrailBottle Stainless Steel 0.6 er specialbehandlet på indersiden, så den kan bruges til alle former for drikkevarer og den lækre, matte overflade gør flasken meget behagelig at holde om.

TrailBottle Stainless Steel 0.6 er udstyret med et fikst skruelåg med to åbninger, der som nævnt dels gør den nem at påfylde og rengøre og dels behagelig at drikke af. Skruelågene er forbundet med en lille rem, så de ikke forsvinder fra hinanden og så flasken kan hænge fx på rygsækken.

Andree, Amundsen, Nansen, Hillary og Tenzing er nogle af de mest berømte eventyrere, der alle valgte udstyr fra svenske Primus. Men det er ikke kun bjergbestigere og polarforskere, der vælger lamper og kogegrej fra Primus. Millioner af mennesker verden over, lige fra den kenyanske husholdning, filmholdet i New Zealand, den europæiske familie på campingtur til bjergbestigere på K2 har valgt Primus som deres foretrukne apparatur til opvarmning, madlavning og belysning. Primus kan i dag findes i mere end 80 forskellige lande.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Dimensioner : Ø: 8,3 / H: 20,2 cm
Volumen : 0,6 liter
Vægt: 180 g
Stainless Steel 18/8

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch