Produktet er tilføjet kurven

Beskrivelse

NB! Skorstenssættet, Torden Chimney Pipe Set, skal købes separat.

Denne Torden Wood Burner Set, som er designet og udviklet i Danmark, er Nordisk' bud på en rigtig, rigtig lækker teltovn, der som den eneste på markedet er udstyret med glasvinduer på tre af ovnens fire sider, hvilket afstedkommer en helt fænomenal stemningseffekt i teltet.

Torden Wood Burner Set er fremstillet af robust pladestål og byder på et ægte konvektionssystem med dobbeltvæg, som sikrer den optimale luftgennemstrømning, så der kan genereres mest mulig varme med mindst muligt brændeforbrug. Ovnen er udstyret med både en primær og sekundær lufttilførsel, der begge justeres ved hjælp af skydespjæld.

Ovnen er udstyret med indbygget askeskuffe og måler 39 x 29 x 36 cm. (D x B x H) og tager således brændestykker op til ca. 35 cm. Selve rammen, som ovnen placeres på, er ca. 20 cm. i højden, så oversiden af ovnen kommer op i ca. 60 cm. højde, og på hver side er ovnen forsynet med en praktisk varmerist til de våde handsker eller når brødet skal lunes eller kaffen holdes varm. Og under transport lægges disse riste henover toppen af ovnen, så den fylder mindst muligt under transport.

Torden Wood Burner Set leveres med et par kraftige bålhandsker af slidstærkt læder og to forskellige udgangsrør, så du frit kan vælge imellem at trække skorstenen ud af teltets sidevæg eller op gennem loftet.

Og så leveres hele molevitten i en rigtig lækker, lynlåslukket og polstret transporttaske med separate rum til de forskellige dele.

En virkelig lækker og meget gennemført teltovn!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 36 cm
Bredde: 29 cm
Dybde: 39 cm
Univers: Spirit
Vægt: 17000 g
Steel

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch