Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Capulet Olive
Grand Canyon

Topeka 2, 2-Personers Telt

Topeka 2, 2-Personers Telt

Varenr:330005
Vælg farveCapulet Olive

Beskrivelse

De fleste kender det danske Nordisk for deres eksklusive bomuldstelte og de robuste og gennemførte fjeldtelte. Men under navnet Grand Canyon fremstiller de en række prisgunstige telte, hvor der er sparet på materialevalg og detaljer, men hvor kvaliteten stadig er på et fornuftigt niveau. Kvalitetsmæssigt må de dog ikke sammenlignes med Nordisk’ egne telte, der er udviklet til langt mere krævende brug.

Grand Canyons telte er således ikke udviklet til hyppigt eller hårdt brug, men til campingbrug eller til den årlige kanotur, er det oplagte alternativer til de dyrere mærker.

Dette Topeka 2 Telt er et rigtig fint og rummeligt kuppeltelt til to personer. Det rigtige valg til dig, der måske ikke bruger dit telt så meget, men som alligevel vil have et pålideligt telt med en lille pakkevolumen og som ikke springer budgettet.

Topeka 2 Telt fra Grand Canyon er således velegnet til mange former for friluftsliv som sommercamping eller cykel- og kanoture. Konstruktionen er helt klassisk for et selvstående kuppeltelt til to personer, dvs. to bærende diagonalstænger og en ekstra stangbue til apsis. Bag den store frontdør findes nemlig en rummelig apsis til rygsække, støvler og til forsigtig madlavning i dårligt vejr. Denne åbning giver - sammen med ventilationsåbningerne i oversejlet og muligheden for at rulles oversejlet op i bagenden af teltet - samtidig mulighed for masser af ventilation i teltet, så kondensdannelsen minimeres.

Den selvstående konstruktion gør, at man på de varme og tørre sommernætter kan vælge blot at rejse inderteltet for bedst mulig ventilation og med mulighed for kig til nattehimlen.

Oversejlet er fremstillet af en slidstærk polyesterdug, der på bagsiden er forsynet med en kraftig PU-belægning for at gøre materialet vandtæt. Alle syninger er naturligvis ekstra forseglede, så oversejlet er 100% vandtæt og tåler et vandsøjletryk svarende til minimum 3.000 mm og spidsbelastningspunkterne er ekstra forstærket. Inderteltet er let og åndbart Taffeta Polyester med paneler og myggenetsdør af velventilerende mesh, som giver bedst muligt klima i teltet og altså et godt udsyn. 

De tre teltstænger er af glasfiber med samlinger af letmetal, som måske ikke er de letteste stænger på markedet, men som er meget stærke. De tre stænger hægtes op i plastkrogene i inderteltet, så teltet er hurtigt at rejse. Herefter trækkes oversejlet over og fastgøres til underlaget med pløkker.

Topeka 2 Telt leveres med stålpløkker og i en praktisk transportpose.

Et ganske interessant telt for såvel den nye eventyrer som hende eller ham, der ikke bruger sit telt så tit og som derfor ikke vil betale en mindre formue for sit telt.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Antal sovende personer: 2
Antal bærende stænger: 3
Vandsøjletryk, oversejl : 3000 mm
Vandsøjletryk, bund : 4000 mm
Mål, indertelt (H x L x B): 115 x 210 x 160 cm
Mål, ydertelt (H x L x B): 120 x 280 x 165 cm
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 16 cm
Pakkevolumen, længde: 52 cm
Type: Kuppeltelt
Vægt, kategori: 3-3,5 kg
Vægt: 3350 g
Oversejl:
Polyester
Indertelt:
Taffeta Polyester
Bund:
Polyethylene
Stænger:
Fibreglass

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?