Beskrivelse

Hvem tænder ikke på Maya?

Det var i hvert fald ikke MayaSticks®'ene, nu kaldet TinderSticks®,der fik det mægtige Maya-imperium til at forvitre! Tværtimod har dét, altid at kunne tænde ild, snarere været én af dets grundpiller,

Træet, der er brugt til at fremstille TinderSticks®, er af en sort der hedder Pino de Ocote, som er en lavstammet og tynd fyrretræsort, som indeholder en meget fed mængde harpiks, nemlig hele 80%! Deraf navnet Fatwood, som sorten også kendes under.

Det ekstremt harpiksmættede ved gør, at man med en enkelt tændstik lynhurtigt kan antænde en ret kraftig flamme. Den er derfor også velegnet til din gamle Weber®-grill og er noget mere miljøvenlig end optændingsblokke, sprit og lampeolie, da træet ikke indeholder kemikalier eller tilsætningsstoffer. Og Co2-udslippet under afbrænding svarer til den mængde, der er optaget i træet under vækst.

Træsorten, som vokser i Guatemala og Mexico, er ligeledes heller ikke belastet, idet den dyrkes i miljøbevidste skovbrug, der håndhugger og genplanter i balance med naturen.

TinderSticks® har livstidsholdbarhed og virker, selv når det er vådt!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 200 g
Pino de Ocote

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch