Vælg farve True Black
Haglöfs

Tight Large

Prismatch Læs mere
DKK 549,- DKK 699,-
EUR 73,53 EUR 93,62

Tight Large

Varenr:338150
DKK 549,- DKK 699,-
EUR 73,53 EUR 93,62
Vælg farveTrue Black

Beskrivelse

Én af de mest ikoniske rygsække gennem tiderne er tilbage! Og nu i samme farvekombinationer, som gjorde den så populær for over 20 år siden - og så er de nu fremstillet udelukkende af bæredygtige og 100% genindvundne materialer!

Haglöfs Tight Large har en volumen på 25 liter og rummer derfor snildt både ringbind og bøger. Af denne grund er det vores mest solgte størrelse til bl.a. studiebrug og kortere dagture medbringende madpakke, drikkevarer og en ekstra trøje. 

Det var faktisk denne serie, der startede hele Tight-eventyret for svenske Haglöfs. Siden fulgte de nu udgåede Tight Pro, Tight Pro SE og Tight Evo, men hele tiden har den klassiske Tight-serie kørt sideløbende og er gennem tiderne blevet forfinet, så den også i dag er én af de mest velsiddende dagtursrygsække. 

Denne populære dagturs- og hverdagsrygsæk er fremstillet i meget slidstærkt 450 Denier Recycled Ripstop Polyester, som naturligvis er Bluesign® -certificeret, så de miljømæssige hensyn altså varetages på bedste vis.

Rygsækkens dråbeformede front- og sidestykker giver et lavt tyngdepunkt, og den termoformede rygplade er konstrueret med henblik på at tillade en naturlig smidighed, der gør, at Tight sidder som støbt på ryggen. Desuden er Tight udstyret med anatomisk korrekt udformede skulderstropper, som er perfekt polstrede og som effektivt fikserer rygsækken i det leje, du har indstillet den. Skulderstropperne holdes sammen med indstillelig brystrem. 

Alle Tight-modeller er udstyret med mavebælte, som kan afmonteres, hvis man ønsker det. 

Haglöfs Tight er lavet med en forbedret åbning, der gør det muligt at åbne rygsækkens hovedrum, uden at al indholdet falder ud - en meget fin detalje! Dette hovedrum er i øvrigt lavet med en ekstra, lynlåslukket lomme til forskellige småting, og udenpå dette hovedrum er der fundet plads til endnu et lynlåslukket rum til de småting, man hurtigt skal kunne komme til. 

Alle modellerne i Tight-serien er forsynet med kompressionsstropper på hver side, der sørger for at minimere evt. overskudsvolumen og for at holde vægten tæt til ryggen. Den indstillelige og aftagelige udstyrsløkke på fronten er til fx skovl eller vandrestavene. 

En særdeles populær og alsidig rygsæk!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 640 g
450 D Recycled Ripstop Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch