Produktet er tilføjet kurven
Black Diamond

Spot 400 Headlamp

Prismatch Læs mere
DKK 269,- DKK 349,-
EUR 36,03 EUR 46,74

Spot 400 Headlamp

Varenr:BD620672
DKK 269,- DKK 349,-
EUR 36,03 EUR 46,74
Vælg farveOctane

Produktegenskaber

Dual-Fuel teknologi
Op til 400 lumen lysstyrke
Nem justering af lysstyrke
Mulighed for rødt lys
Hvidt lys til nærorientering
PowerTap™ for hurtigt lysskift
Brightness Memory-funktion
Digital Lock-funktion
Batterimeter
Vandtæt ned til 1 meter
Leveres med batterier

Beskrivelse

Til foråret ’22 er denne kompakte og prisvindende pandelampe blevet endnu mere kraftfuld! Og smart er det den nye Dual-Fuel teknologi, som gør det muligt at drive pandelampen enten ved hjælp fra de tre medfølgende AAA-elementer eller ved hjælp af det genopladelige BD 1500 Li-ion batteri med oplader, der sælges separat.

Denne opdaterede Spot 400 Headlamp producerer enorme mængder lys i forhold til sin størrelse med den kraftige TriplePower™ L.E.D. i center, der skyder op til 100 meter ud over stepperne. Og hvis du bare vil kaste korte skygger, stiller du blot lampens lightmode til en af de to close-range SinglePower™ L.E.D.-pærer (en rød og en hvid), hvilket giver et afdæmpet orienteringslys på 6 Lumens i op til hele 200 timer. Den maksimale output er nu på imponerende 400 Lumens!

Med forskellige typer tryk på knappen opnås flere forskellige lysniveauer, lige fra det røde lys, der ikke ødelægger nattesynet til alt mellem svag og fuld lysstyrke - for ikke at glemme stroboskop- og den geniale lysdæmpningsfunktion (dimming). Det smarte PowerTap™ -panel på siden gør det muligt, øjeblikkeligt at skifte mellem maksimalt output og svagere orienteringslys - lidt ligesom at skifte mellem nærlys og det lange lys på bilen. Den særlige Brightness Memory-funktion gør det muligt at tænde og slukke lampen på en given lysstyrke, uden at skulle starte med for kraftigt eller for lidt lys, og som noget nyt kan man ved hjælp af en ekstra knap ved siden af hovedknappen hurtigt skifte mellem de forskellige linsetyper, så man ikke skal bladre igennem hele menuen på pandelampen.

Den nye Spot 400 Headlamp vejer blot 78 gram inkl. batterier og er rigelig vandtæt til selv det mest krævende brug (IPX8 = vandtæt ned til 1 meter) og kan derfor klare alle forhold, naturen kaster i hovedet på dig.

Også her skal energikilden som udgangspunkt findes i 3 stk. AAA-batterier, som er inkluderet i prisen. Batteri-power indekset viser batteristatus i 3 sekunder efter lampen er tændt. For at opnå optimal tilpasning kan hele huset selvfølgelig vippes, og så låses lampen med Digital Lock™ -funktionen, så den ikke tændes ved en fejl, når den ligger i rygsækken.

I årtier har franske Petzl overskygget pandelampemarkedet og høstet topkarakterer. Ingen har rigtig kunne måle sig med Petzl, men nu ser det endelig ud til, at det amerikanske klatregrejsfirma, Black Diamond, har gjort en flot entré med mange nye, lyse idéer, så vi i dag stolt huser to stærke pandelygtemærker.

Vi siger endelig, fordi det er med til at sparke lidt liv i konkurrencen og udviklingslysten fremover. Indimellem kan det være lidt svært at sige, hvilke af disse mærker man bør vælge. Priser og specifikationer ligger næsten parallelt - og så alligevel ikke helt! Der er en masse nostalgi gemt i Petzl-navnet og firmaets designmæssige fingeraftryk er så kendt, at modellerne næsten ikke længere behøver nogen præsentation.

Over tid vil Black Diamond også nå samme renommé, men p.t. vinder firmaet tillidspoint med innovativt design, L.E.D.-teknologi og power. Farverne hos Black Diamond er friske og mange, designet er stærkt, strømlinet og minimalistisk. Og så er alle modellerne som nævnt udstyret med L.E.D.-teknologi, så du aldrig behøver at tænke på, om pæren mon fejler noget.

Vi håber, at vi med teksterne på Black Diamonds pandelygter kan gøre valget nemmere for dig, der står og skal købe for første gang eller måske skal skifte til noget nyt.

Amerikanske Black Diamond er én af de mest anerkendte producenter af klatre- og alpinudstyr, beklædning og rygsække.

Uanset om du foretrækker at færdes på de vertikale klippesider eller isvægge, eller har det bedst med begge ben placeret i den dybe puddersne, vil du hos Black Diamond finde højteknologiske specialprodukter udviklet af vidende brugere til krævende brugere. For de fleste ansatte hos Black Diamond er selv krævende udøvere med øje for detaljen og specifikke kvalitetskrav som det centrale omdrejningspunkt. Og det faktum, at Black Diamonds personale faktisk er deres egne produkters hårdeste kritikere, sikrer, at Black Diamond hele tiden er i udvikling, konstant på jagt efter at udvikle det perfekte! 

Derfor er det, der tilbage i 1957 startede som en lille produktion af primitivt klatreudstyr, fremstillet ved hjælp af hammer og ambolt, i dag vokset til en multinational virksomhed med hovedkontorer i Asien, Europa og så selvfølgelig USA.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Lumens: 400
Brændetid : Op til 200 timer
Lysdistance : Max 100 meter
Lysfarve: Hvid / Rød
Pære: 1 x Triple Power L.E.D. / 2 x Single Power L.E.D. r
Batteritype: 3x AAA eller Li-ion batteri
IPX Klassifikation: 8
Type: Elektrisk
Lumens: 250-499
Vægt: 77 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Black Diamond

Lagerstatus

Prismatch