Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Flame Orange
Vælg størrelse M Størrelsesguide?
Montane

Spirit Waterproof Jacket

Spirit Waterproof Jacket

Varenr:MSPRJ
Vælg farveFlame Orange
Vælg størrelse M Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Slidstærk og let Gore-Tex® jakke
To lynlåslukkede stiklommer med ventilerende for
Justerbare manchetter med Velcro®
Sammensnøringsmulighed nederst
Fuldt justerbar hætte med afstivet skygge

Beskrivelse

Er du ude efter en både let og slidstærk Gore-Tex -jakke uden for mange dikkedarer, men med en superb pasform og alle de nødvendige detaljer, bør du kigge ekstra grundigt på denne Spirit Waterproof Jacket fra Montane!

Montane Spirit Waterproof Jacket er fremstillet i en slidstærk 75 denier PacLite, og materialet er lavet i en 2,5-lags konstruktion (altså uden løsthængende for) med den enestående Gore-Tex PacLite -membran som effektiv barriere mod vind og vand - og som bedre end de fleste andre membraner lader overskudsfugten og -varmen passere. Åndbarheden er rigtig god og på indersiden er selve Gore-Tex PacLite -membranen belagt med en tynd og smidig belægning, der beskytter membranen og nedsætter friktionen mellem jakken og det isolerende lag.

Spirit Waterproof Jacket er fremstillet med henblik på både det hårdeste hverdagsbrug og de mest krævende ture i det fri året rundt, og er derfor ikke skåret alt for kropsnært. Spirit Waterproof Jacket’s sublime pasform og bevægelsesfrihed skyldes en ganske unik skæring over skuldre og ærmer, som samtidig levner plads til en tyk trøje eller fleece under jakken. Spirit Waterproof Jacket er forsynet med to tilpas højt placerede stiklommer (store nok til både kort og kompas), som entreres gennem vandresistente lynlåse, der er lamineret og svejst fast i de laserskårede åbninger. Bag den ligeledes vandresistente frontlynlås findes en lamineret og knaplukket stormflap, så der effektivt er lukket af for vejr og vind.

Den rummelige hætte er fuldt justerbar i alle tre dimensioner og er udstyret med en tilpas dyb og formbar skygge, som effektivt skærmer af for kuling og piskende regn.

Montane Spirit Waterproof Jacket er naturligvis udstyret med enhåndsbetjent justering nederst i hver side for at få jakken helt tæt til kroppen, så den kolde vind ikke finder ind under jakken. Derudover er den differentialskåret med lidt ekstra længde på bagstykket, så den ikke sniger sig op, når du bukker dig.

De rummelige ærmeafslutninger omslutter snildt de store handsker, og vidden af ærmeafslutningerne reguleres med slidstærkt Velcro med brede greb, som er nemt at få fat i med handsker på.

Så overvejer du en både slidstærk og kompakt, no-nonsense Gore-Tex -jakke som din næste allround-jakke, bør du unde dig selv at prøve en Spirit Waterproof Jacket. Den vil trofast følge dig de næste mange, mange år!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Modelhøjde: 185 cm
Modellen bruger størrelse: Medium
Konstruktion: 2,5-lags
Vandtæt membran: Ja
Antal lommer: 2
Membran: Gore-Tex® Paclite®
Hætte: Med
Vandsøjletryk: ≥ 20.000mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 365 g
Materiale:
75 D PacLite®

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Montane Herre Størrelsesguide

BEKLÆDNING - KVINDER

Montane Dame Størrelsesguide

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?