Trangia

Roll Top Bag Stove 25

Prismatch Læs mere
DKK 279,-
EUR 37,37

Roll Top Bag Stove 25

Varenr:50-0346
DKK 279,-
EUR 37,37
Vælg farveBlack

Beskrivelse

Den elegante måde at opbevare og transportere dit elskede Trangia-sæt på!

Roll Top Bag Stove 25 er en rigtig smart skuldertaske med rullelukning og en aftagelig skulderrem. Skuldertasken kan selvfølgelig bruges til dine udendørs eventyr, men dens stilfulde udtryk gør den ligeså anvendelig til en bytur.

Skuldertasken passer perfekt til Trangias 25-serie, hvor der også vil levnes plads til en halvliters brændstofflaske eller andet praktisk tilbehør oven på stormkøkkenet. Men selvfølgelig kan den også bruges til transport af alt muligt andet.

Du kan også vælge at pakke en Trangia 27-størrelse i tasken, så brændstofflasken vil kunne ligge ved siden af ​​stormkøkkenet, hvor så ekstra tilbehør kan lægges øverst. Hvor meget posen rummer afhænger af, hvor meget du ruller lukningen.

Trangia Trangia Roll Top Bag Stove 25 er fremstillet af 65% polyester og 35% bomuld, så den bliver bare smukkere, efterhånden som den naturlige patina indfinder sig.

Det er vist de færreste campister og trekking-folk, der ikke kender til det hæderkronede, svenske firma, Trangia, der for få år siden fejrede deres 50 års jubilæum. Hermed skriver Trangia sig ind i historien med en lang række enkle, men særdeles driftssikre og komplette stormkøkkener til den lille familie.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 240 g
65% Polyester
35% Cotton

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch