Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 25%
Vælg farve New Navy/Grey Melange
Vælg størrelse
Ulvang

Rav Kiby Sweater with Zip Women

Prismatch Læs mere
DKK 899,- DKK 1.199,-
EUR 120,41 EUR 160,59

Rav Kiby Sweater with Zip Women

Varenr:77316
DKK 899,- DKK 1.199,-
EUR 120,41 EUR 160,59
Vælg farveNew Navy/Grey Melange
Vælg størrelse

Beskrivelse

Ulvang Rav Kiby Sweater with Zip Women er en skøn og lun sweater til dig, der ynder at bruge en stor del af din tid udendørs, når vejrudsigten varsler sne og klingende frost, og hvor selv den bedste fleecejakke ikke er varm nok.

Til alle former for et aktivt friluftsliv, såvel som almindeligt hverdagsbrug i vinterhalvåret, er denne Rav Kiby Sweater with Zip Women en fantastisk lun og behagelig sweater, og den skal nok holde dig varm, når vinterkulden bider i kinderne! En varm og super komfortabel uldsweater med et meget stort anvendelsesområde.

Rav Kiby Sweater with Zip Women er udelukkende fremstillet af den lækreste, bløde uld, og den klassiske ribstrik sikrer en stor elasticitet i metervaren og en sublim pasform. Denne ribstrik er lavet i to forskellige typer, afhængigt af, hvor der er behov for størst elasticitet, og denne strikkemetode giver samtidig sweateren et rigtig flot udtryk. Rav Kiby Sweater with Zip Women er naturligvis skåret med velplacerede og strækbare syninger, som ikke generer dig under bevægelse.

Bemærk også de forstærkede tommelfingerhuller på de forlængede ærmeafslutninger, som gør, at ærmet kan trækkes en bid ud over hånden for at give ekstra varme på de kolde vinterdage. Og gør man ikke brug af disse, foldes ærmeafslutningen blot en enkelt gang baglæns og giver hermed ekstra varme omkring de udsatte håndled. Den ekstra høje krave giver god varme omkring hals og nakke og den dybe frontlynlås gør det muligt at ventilere lidt over brystet. Lynlåsens hænger gemmes øverst væk i en lille lomme, så den ikke generer hagen.

Ulvang Rav Kiby Sweater with Zip Women er således varmere end selv den bedste fleecejakke - og så kan den selvfølgelig maskinvaskes på 30 grader på uldprogram.

En både flot og meget varm sweater med en række lækre detaljer!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 630 g
Materiale:
100% Wool

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch