Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Navy
Robens

Polarshield 120 Double Selvoppustende Liggeunderlag

Polarshield 120 Double Selvoppustende Liggeunderlag

Varenr:310121
Vælg farveNavy

Produktegenskaber

3D-form med lodrette sider sikrer fuld udnyttelse af hele underlagets overflade
Design uden kuldebroer og vertikale udskæringer, mens liggeunderlaget samtidig er let og kompakt
Små lodrette offset-udskæringer på begge sider af liggeunderlaget er lavet for at reducere vægten og skabe en høj og jævn isolering
Statisk sidestof giver en bedre 3D-form og lettere oppumpning
Meget miljøvenligt design uden spild af skum fra udskæringen
Robens Peak Valve™ med envejsteknologi og meget høj luftgennemstrømning

Beskrivelse

En ener i sin klasse og store og ekstra tykke dobbeltunderlag, for her går fantastisk isolerende egenskaber og sublim liggekomfort på enestående vis op i en højere enhed.

Det er nok de færreste der ved, at Robens gennem mange år har været dansk, og at det derfor er danske produktudviklere med mange år i friluftsbranchen og indgående kendskab til både materialer og designløsninger, som står for Robens' imponerende produktsortiment, der bare bliver bedre og bedre.

I takt med, at det bliver mere og mere populært at overnatte i shelters eller under mere stationære tarps, hvor vægt og pakkevolumen af det medbragte udstyr betyder mindre, bliver efterspørgslen efter store og superkomfortable liggeunderlag bare større og større.

Den i øvrigt 100% PFC-fri Polarshield-serie fra Robens er givetvis markedets letteste liggeunderlag i sin klasse af store og komfortable liggeunderlag! Denne Polarshield 120 Double Selvoppustende Liggeunderlag måler 200 cm. i længden, 140 cm. i bredden og er hele 12 cm. tyk, så her er der altså tale om et både ekstra bredt, ekstra langt, ekstra tykt, ekstra varmt og ekstremt komfortabelt liggeunderlag, som afstedkommer en nattesøvn, der vil være en prinsesse værdig! R-værdien på denne basse er på 5.0, hvilket skulle sikre dig en god nats søvn, så længe temperaturen ikke kommer under 19 graders frost!

Og i modsætning til de fleste andre selvoppustende liggeunderlag, er dette rektangulære Polarshield 120 Double Selvoppustende Liggeunderlag konstrueret med statiske 3D sidevægge, som giver fuld udnyttelse af underlagets overfladeareal, ekstra stabilitet og større liggekomfort.

Ydermaterialet på Polarshield 120 Double Selvoppustende Liggeunderlag er fremstillet af en let og indvendigt TPU-belagt 20 denier 390T nylon med dobbelttrådet square ripstop, som helt følger kroppen konturer, når du lægger dig på underlaget.

Robens har selv udviklet skumkernen, der givetvis er af markedets letteste og mest komprimerbare skumtype. De små lodrette offset-udskæringer på begge sider af liggeunderlaget er lavet for at reducere vægten og for at skabe en høj og jævn isolering. Denne særlige udskæring skaber desuden en række afrundede luftlommer på hver side og føjer 2 cm. til tykkelsen, hvilket giver den enestående kombination af komfort og lav vægt.

Desuden giver den specielle udskæring et afsindigt hurtigt luftindtag, som efterfølgende kun kræver et par enkelte pust for den ønskede hårdhed.

Den smarte Peak Valve -ventil er nemlig konstrueret med en indvendig lukkemekanisme, som med et tryk kan aktiveres, så luftindtaget foregår ekstremt hurtigt - og lige så hurtigt kan luften komme ud igen, når underlaget skal pakkes sammen! Når så den envejs lukkemekanisme trækkes op og låses, kan der kun blæses luft i underlaget, men altså uden, at munden konstant skal holdes på ventilen mellem pustene. Denne konstruktion gør det desuden muligt at finjustere liggeunderlagets hårdhed. Og det fungerer bare med denne ventil, skulle vi hilse og sige!

Robens Polarshield 120 Double Selvoppustende Liggeunderlag er ganske enkelt et fantastisk liggeunderlag!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 12 cm
Længde: 200 cm
Bredde: 140 cm
Pakkevolumen, diameter: 27 cm
Pakkevolumen, længde: 65 cm
Fyld: Skum
R-værdi, kategori: 4 - 5,4
Type: Selvoppustende
R-værdi: 5
Pakkepose: Inkluderet
Vægt: 3 + kg
Vægt: 4380 g
Ydermateriale:
20 D 390T Ripstop Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?