Produktet er tilføjet kurven

Vandrensning

Vandrensning

Skal du på eventyr ude i det fri, så er det vigtigt, at du har adgang til drikkevand. Heldigvis er det noget, du altid kan skaffe med vores grej til vandrensning her på siden. Se dig omkring i vores sortiment af praktiske, transportable vandfiltre og find den rigtige model til dit behov. 

Katadyn, MSR, Platypus eller SteriPEN. I Friluftslageret forhandler vi udvalgte vandfiltre fra de førende producenter på markedet. Du er således sikret den bedste funktionalitet og holdbarhed, når du køber dit grej til vandrensning hos os. Vi har praktiske systemer i forskellige størrelser og prisklasser og med sikkerhed også det helt rigtige til netop dig. 

Vandrensning

Alt i vandrensning til turen

Herhjemme har vi heldigvis altid adgang til rent drikkevand, men sådan er det ikke alle andre steder i verden. Særligt når du bevæger dig ind i afsides natur, er det vigtigt at sikre, at vand i drikkekvalitet er noget, du kan skaffe. I vores store sortiment finder du alt i pålidelig vandrensning af høj kvalitet til turen. Fra små og simple vandfiltre til personligt brug og hen til avancerede, kompakte vandrensningssystemer, der kan rense flere liter vand i minuttet.

Vi har også alt i tilbehør og reservedele til dine vandrensningssystemer fra MSR og Katadyn samt et udvalg af de populære personlige vandfiltre fra LifeStraw. Alle produkter i vores sortiment er håndplukket til anvendelse ude i det fri og kombinerer et kompakt design med en god slidstyrke og robusthed. Se dig omkring og vælg den rette vandrensning til dit behov.

Rent drikkevand næsten helt fri for skadelige bakterier

LifeStraw vandfiltre er de mindste og billigste vandfiltre i vores sortiment, men filtrene er alligevel yderst populære og effektive. Med et LifeStraw filter kan du drikke direkte fra et vandløb. Filteret fjerner nemlig næsten 100% af de skadelige bakterier i vandet. LifeStraw fås i forskellige størrelser med en volumen på helt op til fem liter. Vi sælger også aktive kulfiltre til LifeStraw vandfiltre, der bidrager yderligere til at fjerne dårlig lugt og smag i vandet.

De bedste vandfiltre til outdoor

I Friluftslageret finder du altid de bedste vandrensningssystemer på markedet til gode priser, men vi har også løbende ekstra gode tilbud på udvalgte produkter. Er du i tvivl om, hvilket vandfilter eller vandrensningssystem du skal vælge, så kontakt vores eksperter inden dit køb og få hjælp til at lægge det rigtige produkt i kurven. Vores specialister lever og ånder for outdoor og friluftsliv og rådgiver og vejleder dig med udgangspunkt i dit specifikke behov. Vi ønsker god fornøjelse med udvalget af vandrensningsudstyr her på siden og masser af gode oplevelser ude i det fri.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?