Produktet er tilføjet kurven

Mellemlag

Mellemlag

Uanset om du vælger en trøje, t-shirt eller skjorte - alle produkterne i vores udvalg af mellemlag til mænd har en god isoleringsevne, komfort og åndbarhed til fælles. På denne måde isoleres den stillestående luft, samtidig med at fugten ledes væk fra kroppen. Et åndbart mellemlag er kort sagt med til at garantere en god komfort og isolering på turen.

I vores udvalg af mellemlag til mænd finder du udelukkende håndplukkede trøjer, t-shirts og skjorter i de bedste materialer og fra de bedste brands på markedet - fx Montane, Klättermusen, Haglöfs, Fjällräven og Didriksons. Bestil dit mellemlag af høj kvalitet til gode priser i Friluftslageret.

Mellemlag
Nyhed!
skarp pris

Ulvang

Eio Sweater
DKK 749,00
Nyhed!
skarp pris

Aclima

WarmWool Polo
DKK 669,00
Nyhed!
skarp pris

Fjällräven

Vardag Sweater
DKK 549,00
Outlet
Spar 46%

Haglöfs

Salo SS Shirt
DKK 299,00
DKK 549,-
Outlet
Spar 44%

Haglöfs

L.I.M. Strive Mid Jacket
DKK 499,00
DKK 899,-
Outlet
Spar 44%

Montane

Spinon Hoodie
DKK 449,00
DKK 799,-
Outlet
Spar 43%

Fjällräven

Övik Lite Shirt SS
DKK 399,00
DKK 699,-
Outlet
Spar 40%

Fjällräven

Abisko Cool Shirt SS
DKK 449,00
DKK 749,-
Outlet
Spar 41%

Fuza Wool

Bjorn Sweater Round Neck
DKK 649,00
DKK 1.099,-
Outlet
Spar 44%

Haglöfs

Betula Jacket
DKK 499,00
DKK 899,-
Outlet
Spar 42%

Haglöfs

Astral Hood
DKK 699,00
DKK 1.199,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Outdoor trøjer og sweatre i de varmeste og lækreste materialer

Når vi taler isolerende mellemlag, så kommer du langt med en af de lækre outdoor trøjer her på siden. Fordelen ved en god trøje er, at den kan benyttes som mellemlag på turen, men også som moderigtig trøje i hverdagen og til dine fritidsaktiviteter. Mulighederne er kort sagt uendelige, og ofte er designet så lækkert, at folk vælger trøjerne udelukkende på grund af den gode stil. Men selvfølgelig kan trøjerne meget mere end bare at se godt ud.

Der er masser af funktionalitet, research og erfaring bag hver én af outdoor trøjerne i vores sortiment, og det er tydeligt at tage og mærke og føle på, når du har trøjerne på. 

Meget mere end bare outdoor uldtrøjer

Mange mennesker forbinder stadig mellemlaget med klassiske uldtrøjer, men et funktionelt mellemlag er meget mere end det. I Friluftslageret forhandler vi masser af mellemlag i forskellige materialer, heriblandt trøjer, sweatre og t-shirts i merinould og fleece, som er fantastiske materialer til outdoor brug. Vi har også et stort udvalg af klassiske outdoor skjorter til mænd fra fx Fjällräven, Lundhags, Haglöfs, Black Diamond, Smartwool og andre gode brands.

Skru op for komforten ude i det fri med funktionelt mellemlag af høj kvalitet.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?
}