Produktet er tilføjet kurven

Sommer, sol og luft omkring benene, det er en kombination, der bare holder. Og særligt når du er aktiv ude i det fri, er det vigtigt med holdbare, komfortable bukser og shorts, der giver dig en god komfort, og som samtidig er praktiske, robuste og gennemtænkte. Og det er netop, hvad du kan forvente af vores sortiment af bukser og shorts til mænd her på siden.

Se dig omkring i vores håndplukkede udvalg af bukser og shorts til mænd og bliv klar til turen med påklædning, der understøtter det gode udeliv. Du har valget mellem bukser og shorts fra de førende brands, som har et funktionelt design og en god pasform til fælles.

Bukser & shorts
Nyhed!
skarp pris

Lundhags

Makke Pro Pants
DKK 1.899,00
Nyhed!
skarp pris

Black Diamond

Notion Pants
DKK 549,00
Outlet
Spar 46%

Haglöfs

L.I.M. Fuse Shorts
DKK 299,00
DKK 549,-
Outlet
Spar 40%

Haglöfs

Lite Standard Zip-Off Pant
DKK 599,00
DKK 999,-
Outlet
Spar 50%

Haglöfs

Mid Standard Shorts
DKK 399,00
DKK 799,-
Outlet
Spar 44%

Haglöfs

Mid Slim Shorts
DKK 499,00
DKK 899,-
Outlet
Spar 44%

Haglöfs

Lizard Shorts
DKK 449,00
DKK 799,-
Outlet
Spar 42%

Lundhags

Makke Lt Pants
DKK 699,00
DKK 1.199,-
Outlet
Spar 44%

Lundhags

Makke Lt Shorts
DKK 499,00
DKK 899,-
Outlet
Spar 45%

Haglöfs

Lite Standard Shorts
DKK 329,00
DKK 599,-
Outlet
Spar 50%

Haglöfs

Rugged Standard Shorts
DKK 499,00
DKK 999,-
Outlet
Spar 53%

Black Diamond

Technician Alpine Pants
DKK 399,00
DKK 849,-
Outlet
Spar 45%

Montane

Alpine Resolve Waterproof Pants
DKK 1.599,00
DKK 2.899,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Alt inden for outdoor bukser til herrer ét sted

Her på siden og på siderne herunder har vi samlet alt inden for kategorien outdoor bukser til herrer. Sortimentet er stort og byder på masser af gode friluftsbukser i forskellige farver, størrelser og tykkelser. Fælles for alle outdoor bukser i vores sortiment er det gennemtænkte design med slidstærke materialer, der kan holde til udfordringerne ude i det fri. Vi har shorts, lange bukser, capribukser og zip-off bukser, så du er dækket ind til ethvert behov i naturen.

Vi har også de rette udendørs bukser til dine aktiviteter

Uanset om du er på udkig efter bukser til vandring, klatring, udendørs arbejde, fritid eller rejser, så finder du med garanti de rette udendørs bukser til din foretrukne aktivitet i vores store sortiment af udendørs bukser til herrer. Bukserne i vores udvalg har mange praktiske funktioner, fx er der modeller med knæpuder, støvle- og ventilationslynlåse, praktisk benlukning og meget mere. Se dig omkring og vælg den rette funktionalitet til netop dit behov.

Den højeste kvalitet og de bedste brands

I Friluftslageret forhandler vi kun outdoor bukser fra udvalgte brands, som vi kender og stoler 100% på. Alle bukser er håndplukket, og der er en model til enhver aktivitet ude i det fri. Vi forhandler outdoor bukser fra bl.a. Haglöfs, Fjällräven, Lundhags, Black Diamond, Klättermusen og masser af andre gode brands, og der er outdoor bukser til mænd i alle prisklasser.

Se dig omkring i de store udvalg og bestil outdoor bukser af høj kvalitet i Friluftslageret. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?
}