Produktet er tilføjet kurven

Skjorter

Skjorter

Outdoor skjorter er super populære til både mænd og kvinder, og det er ikke uden grund. Outdoor skjorter byder nemlig på det samme gode design som almindelige skjorter, men har også en anvendelighed, der gør dem fantastiske til mange aktiviteter. Og med polyester, polyamid, elastan, merino- og bomuld som materialer er komforten helt i top.

I vores udvalg af lækre skjorter til outdoor finder du både lette modeller til sommeren og varme modeller til udelivet i de koldere måneder. Og med de mange gode designs går du ikke på kompromis med hverken komfort, funktionalitet eller udseende. Se dig omkring og vælg mellem både lang- og kortærmede skjorter fra bl.a. Fjällräven, Black Diamond, Lundhags og SmartWool.

Skjorter
Outlet
Spar 51%

Haglöfs

Curious Hemp LS Shirt
DKK 388,00
DKK 799,-
Outlet
Spar 51%

Haglöfs

Curious Hemp SS Shirt
DKK 346,00
DKK 699,-
Outlet
Spar 50%

SmartWool

Merino Short Sleeve Button Down
DKK 347,00
DKK 699,-
Outlet
Spar 40%

Fjällräven

Övik Travel Shirt SS Women
DKK 449,00
DKK 749,-
Outlet
Spar 57%

Fjällräven

Övik Lite Shirt SS
DKK 299,00
DKK 699,-
Outlet
Spar 40%

Fjällräven

Övik Travel Shirt SS
DKK 449,00
DKK 749,-
Outlet
Spar 41%

Fjällräven

Övik Lite Shirt LS Women
DKK 497,00
DKK 849,-
Outlet
Spar 51%

Lundhags

Ekren SS Shirt
DKK 393,00
DKK 799,-
Outlet
Spar 50%

Lundhags

Ekren LS Shirt
DKK 446,00
DKK 899,-
Outlet
Spar 41%

Fjällräven

Abisko Hike Shirt LS
DKK 498,00
DKK 849,-
Outlet
Spar 52%

SmartWool

Anchor Line Shirt Jacket
DKK 697,00
DKK 1.449,-
Outlet
Spar 78%

Mountain Hardwear

Drummond™ Short Sleeve Shirt
DKK 99,00
DKK 449,-
Outlet
Spar 64%

Black Diamond

Short Sleeve Benchmark Shirt
DKK 199,00
DKK 549,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Flotte skjorter til dit næste eventyr

En god stil og gode aktiviteter udenfor kan sagtens kombineres. For med vores store udvalg af flotte outdoor skjorter er du klar til at skrue op for den gode stil, når du er aktiv med din yndlingsaktivitet. I vores sortiment finder du masser af flotte skjorter til damer og herrer med en god pasform, slidstærke materialer og et moderigtigt design. Lad dig inspirere af de mange muligheder og køb dine lækre outdoor skjorter til gode priser i Friluftslageret.

De lækreste outdoor skjorter til herrer

Nogle flotte outdoor skjorter er et must for dig, der lægger vægt på en god stil ude i det fri. Vi har masser af moderigtige skjorter til herrer med et klassisk maskulint look, og udvalget byder på både langærmede og kortærmede modeller. Lige fra varme skovmandsskjorter og hen til lette og sporty kortærmede skjorter til herrer. De fleste af skjorterne fås i forskellige farver og nogle fås tilmed lige fra small til XXXL. Se dig omkring og lad dig inspirere.

Feminine outdoor skjorter til damer

En god outdoor skjorte er et godt alternativ til en t-shirt, en top eller en kjole. Vi har dameskjorter med og uden stretch, og alle modellerne har en fin og feminin facon. Vælg mellem klassiske skovmandsskjorter og lette kortærmede skjorter med et farverigt sommerdesign. Mulighederne er mange, og vi har med garanti den rette outdoor skjorte til netop dit behov.

Gode priser på de bedste outdoor skjorter

I Friluftslageret forhandler vi kun håndplukkede skjorter fra de bedste brands på markedet. Skjorterne kombinerer et flot design med åndbare og slidstærke materialer, der vil give dig den størst mulige komfort ude i naturen. Se dig omkring i det store udvalg af lækre skjorter og bestil den eller de rette outdoor skjorter til dit behov til gode priser i Friluftslageret.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?