Zippo

Pipe Black Matte Lighter

Prismatch Læs mere
DKK 389,-
EUR 52,10

Pipe Black Matte Lighter

Varenr:Z-218PL-000024
DKK 389,-
EUR 52,10

Beskrivelse

Made in the USA!

Pipe Black Matte Lighter er den matsorte pibelighter fra Zippo. Lighteren er holdt helt simpelt i sort og hvid med det lille pibemotiv nederst på lighterens forside.

Lighterens tændingsmekanik er lavet således, at lighteren kan vippes til siden, og stadig tænde ild i piben, på grund af et ekstra designet hul i siden af selve lighteren. Denne konstruktion sikrer en nem og hurtig antænding, som ikke skader den dyrebare pibe.

En ægte Zippo-lighter med den velkendte vindresistens og det karakteristiske "Zippo-klik". Fremstillet af metal hele vejen igennem i et stormsikkert design, der fungerer stort set overalt!

For optimal ydelse anbefaler vi brug af den originale Zippo Lighter Fluid-benzin, Genuine Flints (gniststen) og Genuine Wick (væge).

Pipe Black Matte Lighter leveres ufyldt, så Zippo Lighter Fluid skal købes separat.

Leveres i en elegant, velourforet gaveæske.

Verdens mest berømte lighter, nemlig Zippo-lighteren, er historien om en virksomhed, som har eksisteret i en menneskealder og som konstant udvikler sig.

Historien begynder i 1932 i Bradford Pennsylvania, USA med George W. Blaisdell, der opfandt Zippo'en og det klingende slogan "It works or we fix it for free™". Og det slogan klinger fortsat den dag i dag.

Og hele produktfamilien har i sandhed vokset sig større over årene, så den i dag, udover den klassiske Zippo benzinlighter, også omfatter Multi Purpose-lightere, butandrevne gaslightere, skriveredskaber, ure og outdoor grej. Og så er det sågar også blevet til en egen tøj kollektion.

Desuden ejer Zippo Manufactoring Company i dag den berømte amerikanske knivfabrik W.R. Case Cutlery & Sons, der er kendt for at producere håndlavede knive og også med evighedsgaranti.

Og den klassiske Zippo-lighter, den ligner stadig sig selv. Hjørnerne er dog blevet lidt rundere og kanterne lidt mindre skarpe, men formen og lyden er stadig ikke til at tage fejl af. Man véd bare, når man har fat i en original Zippo! Og trods en årlig produktion på mere end 500 millioner eksemplarer, er hver Zippo-lighter et stykke historie i sig selv. Hvert nyt Zippo-produkt er med til at fortsætte historien om verdens mest berømte lighter og en virksomhed, som i dag føres videre af George W. Blaisdell's efterkommere på den samme fabrik, som eventyret startede på for snart 100 år siden.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 5,7 cm
Bredde: 3,8 cm
Dybde: 1,3 cm
Vægt: 57 g
Chrome

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch