Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Adrenaline Red
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Phase XPD Waterproof Jacket

Phase XPD Waterproof Jacket

Varenr:MPXPJ
Vælg farveAdrenaline Red
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Teknisk topjakke i slidstærkt Gore-Tex®
Trelags konstruktion
To lynlåslukkede stiklommer med vandtætte lynlåse
Brystlomme med vandtæt lynlås
Ventilationsåbninger under armene
Hætte med afstivet og formbar skygge
Justerbare manchetter med Velcro®
Sammensnøringsmulighed nederst

Beskrivelse

The Phase XPD Waterproof Jacket has been especially developed for extreme adventurers seeking serious protection from unyieleding elements. This is the ultimate waterproof jacket for expedition and winter mountaineering, as well as alpine climbing.
- Team Montane


Med sine blot 470 gram (str. L) er denne ekstremt velsiddende Phase XPD Waterproof Jacket fra nordengelske Montane en både let, ekstremt slidstærk og fuldt udstyret trelags Gore-Tex -jakke, som besidder alle de tekniske detaljer, man kan forlange af en rigtig topjakke til både klatring, ekspeditioner og de mest krævende friluftsaktiviteter.

Den hoftelange Phase XPD Waterproof Jacket er fremstillet af to forskellige typer af Gore-Tex Pro Shell. De mest udsatte områder som skulderparti, hofte og oversiden af ærmer og albuer er af en solid 80 Denier Gore-Tex Pro Shell, medens det øvrige er af en lettere 40 Denier Gore-Tex Pro Shell, der i åndbarhed ved højt aktivitetsniveau kombineret med absolut vandtæthed ikke findes bedre.

Begge ydermaterialer er kendetegnet ved en smidig, glat og ekstremt tætvævet og bomstærk overflade, der i sig selv er meget vandafvisende, så jakkens åndbare egenskaber og rivstyrke maksimeres. Ydermaterialerne af slidstærkt og meget smidigt nylon sikrer - sammen med en helt sublim skæring af både torso og ærmer - en pasform og bevægelsesfrihed, som simpelthen skal opleves!

På indersiden af tekstilerne er selve Gore-Tex -membranen belagt med en tynd ripstop-tricot, der beskytter membranen og nedsætter friktionen mellem jakken og det underliggende, isolerende lag.
absolut vandtæthed ikke findes bedre.

Montane Phase XPD Waterproof Jacket er udstyret med to tilpas højt placerede stiklommer og en rummelig brystlomme på den ene side, der alle er nemme at komme til, når du fx sidder i klatreselen eller bærer rygsæk. Alle tre lommer entreres gennem vandresistente, slidstærke og frostsikre YKK AquaGuard VISLON lynlåse. Indvendigt er der fundet plads til en stor åben stretch-lomme i den ene side til fx drikkeflasken eller ekstrahandskerne og andre medbragte småsager, man vil have opbevaret sikkert og forsvarligt.

Den fantastisk velsiddende hætte, som naturligvis er rummelig nok til at gå hen over klatrehjelmen, er trepunkts justerbar i såvel volumen som i omkreds, så den nøje kan tilpasses den enkelte. Den brede skygge er lavet med afstivet kant, som kan formes fuldstændigt efter behov, og den ekstra høje krave giver optimal beskyttelse, når vejret viser sig fra sin mest ubarmhjertige side. Og hvis det ønskes, kan hætten rulles sammen og fikseres som krave ved hjælp af den indvendige løkke og den delikate krog på sammensnøringen i nakken.

De tilpas lange og tovejs regulerbare ventilationsåbninger under armene gør det muligt at justere tilførslen af frisk luft ved ekstra høje aktivitetsniveauer, og disse ventilationsåbninger reguleres ligeledes ved hjælp af vandresistente YYK AquaGuard lynlåse. Den vandtætte frontlynlås er selvfølgelig udstyret med en bagvedliggende, afstivet stormflap med knaplukning nederst. Den meget robuste, vandtætte og tovejs regulerbare frontlynlås er også den gennemprøvede YKK AquaGuard VISLON, som aldrig svigter.

En rigtig smart detalje ved knaplukningen nederst på stormflappen er i øvrigt, at man herved - grundet den tovejs lynlås - kan lukke op nedefra og få masser af luft til mave og bryst, og samtidig have god beskyttelse omkring hovedet og halsen. Og det dur!

Den enhåndsregulerbare sammensnøring nederst i hver side og de kraftige Velcro -lukninger ved de asymmetriske afslutninger på de perfekt formskårede ærmer holder effektivt vind og vand ude, samtidig med, at den varme luft holdes indenunder jakken.

Montane Phase XPD Waterproof Jacket er en rigtig lækker jakke, som kan bruges til alle former for det mest krævende friluftsliv året rundt. Den sidder virkelig, virkelig godt og vil ingenlunde hæmme din bevægelsesfrihed!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet. 

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 3-lags
Vandtæt membran: Ja
Antal lommer: 3
Membran: 3-Layer Gore-Tex® Pro Shell®
Hætte: Med
Vandsøjletryk: ≥ 20.000mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 570 g
Ydermateriale:
100% Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Montane Herre Størrelsesguide

BEKLÆDNING - KVINDER

Montane Dame Størrelsesguide

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?