Produktet er tilføjet kurven
UDSALG
InStock
Spar 45%
Vælg farve Olive Green
Helsport

Pasvik 4-6

Prismatch Læs mere
DKK 2.088,00
DKK 3.799,-

Pasvik 4-6

Varenr:310-005
DKK 2.088,00
DKK 3.799,-
Vælg farveOlive Green

Beskrivelse

Oplev teltet virtuelt >>>

NB! Bund skal tilkøbes, hvis en sådan ønskes.


Lavvu'en (eller kåten, som lavlandssamerne kalder den) er en telttype, som er udviklet af naturfolk gennem årtusinder. Og denne telttype bliver fortsat mere og mere populær. Dette skyldes uden tvivl det sociale aspekt, denne form for udendørsbolig tilbyder: Man samles alle indenfor rundt om bålet. Her kan maden laves og hænderne varmes. Og der er god plads til både familie og venner, hvor alle samles under samme tag for at indtage aftensmåltidet og berette om dagens strabadser i det fri.

Og lavvu'er er i det hele taget lette at transportere i rygsækken, hvis man forstår at fordele den øvrige bagage mellem sig.

Derudover er lavvu'en nem at rejse, den kan bruges både sommer og vinter og er ganske enkelt den mest praktiske og mest sociale måde at bo udendørs på.

Helsport Pasvik 4-6 er en lidt lettere og billigere variant af topmodellen Varanger. Pasvik 4-6 har mange af de samme detaljer som Varanger, dog med undtagelse af den indvendigt justerbare tophat med myggenet og knap så kraftig bundforstærkning og bardunfæster.

Ganske som på Helsport Varanger er teltdugen fremstillet af en specialudgave af det gennemprøvede Rainguard®, som Helsport selv har udviklet og i øvrigt bruger i deres Trek-serie. Teltdugen er således af en kraftig og rivstærk ripstop-polyesterkvalitet, der er fuldstændig vandtæt grundet den kraftige PU-belægning på stoffets bagside. Dette materiale har derudover den fordel, at det har god modstandsdygtighed overfor solens nedbrydende UV-stråler og en stabilitet, så oversejlet ikke giver sig nævneværdigt under vekslende vejr- og temperaturforhold. Og endelig er det anti-rådbehandlet, så det godt kan ligge vådt sammenpakket et par dage, uden at blive angrebet af råd og meldug.

Det unikke ved oversejlet i en Helsport lavvu er, at det er fremstillet med en speciel flammehæmmende behandling, der altså gør, at man kan have bål i midten af lavvu'en, uden at skulle bekymre sig om vildtfarende gløder fra bålet. Den nederste del af oversejlet på Pasvik 4-6 er forsynet med stærke stenkanter i et kraftigt polyestermateriale, der ligeledes er et flammehæmmende materiale.

Pasvik 4-6 har rigeligt med bardunfæster, og dette - i kombination med de justerbare pløkfæster - sikrer, at teltet står under snart sagt alle forhold.

De to regulerbare ventiler nederst på oversejlet sørger for den rette luftgennemstrømning i lavvu'en og opretholder samtidig det rette indeklima. Bag disse indluftsventiler er der naturligvis myggenet, så alt uvelkomment kryb holdes ude. Den leddelte midterstang i bomstærk og let aluminium gør Pasvik 4-6 let og hurtig at rejse.

Pasvik 4-6 er et oplagt valg, hvis du ønsker en topkvalitets-lavvu til en fornuftig pris, og som du primært vil bruge i sommerhalvåret. På de køligere aftener, eller når der krybes indendørs på grund af vejrets rasen, vil en Lavvu Vedovn give dejlig varme og hygge i lavvu'en, ligesom en hurtig kaffebrygning eller suppekogning vil være mulig.

Krone for krone en meget fin og gennemført lavvu! Prøv selv at sammenligne Helsports Pasvik 4-6 med lavvu'er af tvivlsom kvalitet fra andre producenter, og du vil øjeblikkeligt se den markante kvalitetsforskel. For husk på: Hvis du investerer i et Helsport-produkt, køber du samtidig en garanti for at få en god og hurtig service i hele produktets levetid. Uanset hvor gammelt dit Helsport-produkt måtte være, vil Helsport gøre deres absolut yderste for at hjælpe dig, hvis noget skulle gå galt med produktet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Grundareal : 8,0
Antal bærende stænger: 1
Antal sovende personer: 6
Vandsøjletryk, oversejl : 3000 mm
Vægt, kategori: 4-4,5 kg
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 20 cm
Pakkevolumen, længde: 60 cm
Højde: 225 cm
Type: Lavvu
Vægt: 4180 g
Oversejl:
Helsport Rainguard® FR
Stænger:
Aluminium

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?