InStock
Spar 45%
Vælg farve Black/Steel Grey
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Keen

Newport H2

Prismatch Læs mere
DKK 549,- DKK 999,-
EUR 73,53 EUR 133,80

Newport H2

Varenr:KM0230
DKK 549,- DKK 999,-
EUR 73,53 EUR 133,80
Vælg farveBlack/Steel Grey
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En sand klassiker!

I vores stedse søgen efter gode vandre- og fritidssandaler er vi faldet over amerikanske Keen, hvis relativt brede og anatomisk korrekt formede sandaler og let genkendelige opbygning adskiller sig markant fra konkurrerende mærker på markedet. Det er fantastisk velsiddende sandaler, der er lavet til at blive brugt - både på land og til vands.

Den robuste Newport H2 var modellen, der lagde kimen til Keens succes. En super velsiddende sandal, der nærmest giver samme støtte og aflastning som en sko - og som holder til alt! Opbygningen af denne kunststofudgave med en overdel bestående af smidige paneler af polyester webbing, der smyger sig tilpas tæt om foden efter lukning med den elastiske snørelukning, er karakteristisk for Keen. Det samme er den specielle og patenterede KEEN.PROTECT™, der effektivt beskytter tæerne mod slag og stød, når der trekkes i mere krævende terræn, og som hindrer skidt og snavs i at komme ind i sandalen. Indvendigt er sandalen foret med en tynd og strækbar neopren/Spandex®, der både tåler ferskvand og det salteste saltvand og samtidig føles blød og behagelig mod huden.

Opbygningen af sålen på Newport H2 er et kapitel for sig. Den er fremstillet med en fodseng i slidstærkt og meget komfortabelt ruskind, der sikrer nogle fantastisk fine, varmeregulerende egenskaber. Materialet hæmmer i sig selv lugtgener, men er for god ordens skyld - ligesom overdelen af sandalen - antibakterielt behandlet med Aegis®. Mellemsålen består af to typer formstøbt og komprimeret EVA, hvoraf den øverste del er lavet, så den nøje tilpasser sig den enkeltes fodaftryk, og den nederste del sikrer god støddæmpning i hele sålens areal. Hermed opnås en ganske uforlignelig pasform og fantastisk gode, stødabsorberende egenskaber kombineret med den rette retningsstabilitet og torsionsstivhed. Man skal simpelthen prøve at stikke fødderne i disse sandaler, før man rigtigt forstår, hvor behagelige og velsiddende de er!

Ydersålen er fremstillet af gummi med en nøje afstemt hårdhed og skåret med en velovervejet profilering, der dels sikrer selvrensende egenskaber og dels sikrer et rigtig godt greb på alle typer underlag, våde såvel som tørre. Og så trækker den selvfølgelig ikke striber eller sætter mærker som de fleste andre indfarvede såler.

Og selvfølgelig kan Newport H2 vaskes i maskinen: Brug en smule vaskemiddel og en tur i maskinen på skåneprogrammet. Og efter endt vask lufttørrer de forbavsende hurtigt.

Jo, Keens sandaler er noget udover det sædvanlige!

www.youtube.com/embed/WUGRdV8LiB8

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 403 gram
Overdel: Polyester Webbing
Sål: Non-Marking Rubber
Foring: Neoprene / Spandex®
Mellemsål: Compressed EVA
Vægt: 803 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

Kilde: Keen

Lagerstatus

Prismatch