Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 44%
Vælg farve Sky Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Klättermusen

Huge Wuru® Crew Women

Prismatch Læs mere
DKK 499,- DKK 899,-
EUR 66,83 EUR 120,41

Huge Wuru® Crew Women

Varenr:20644W02
DKK 499,- DKK 899,-
EUR 66,83 EUR 120,41
Vælg farveSky Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Igen et rigtigt Klättermusen-produkt!

Den innovative Huge Wuru® Crew Neck Women fra Klättermusen forener det bedste fra to verdener, nemlig kunstfiberens hurtigttørrende og fine, svedtransporterende egenskaber og uldens gode varmeregulering og isolering, så man undgår det kolde gys efter endt højpulsaktivitet. 

Huge Wuru® Crew Neck Women er nemlig fremstillet i et spændende og velfungerende materialemiks bestående af 43% genindvundet polyester, 40% polyester og 17% uld, som er vævet sammen til et tekstil med en ekstra struktureret overflade, hvilket bevirker, at fugten fra kroppen opfanges og bindes på materialets inderside, hvorefter ydersiden vil sørge for at sprede fugten på et ekstremt stort areal, så tekstilet tørrer hurtigt.

I praksis betyder det, at trøjen føles perfekt tempererende under intens aktivitet uden den kolde og klamme fornemmelse, samtidig med en hurtig temperaturregulering, når der holdes pauser. Derudover nedsættes lugtgenerne markant i forhold til traditionelt, syntetisk undertøj.

Huge Wuru® Crew Neck Women er skåret med den helt rigtige halsåbning, og ærmeafslutningerne er lavet med en tilpas tæt skæring, så trøjen ikke fylder for meget under det udenpå liggende tøjlag. De indvendige tommelfingergreb gør, at trøjen på de lidt køligere dage kan trækkes godt ud over håndryggen - en rigtig lækker detalje!

Alle sømme er naturligvis placeret, så de ikke generer, og alle syninger er selvfølgelig af den flade, strækbare og meget slidstærke flatlock-type.

En super trøje med en fantastisk komfort og et meget stort anvendelsesområde!

I den nordiske mytologi  er Huge et ord, der betyder "løbende tanke".

Læs mere om Klättermusen her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 234 g
43% Recycled Polyester
40% Polyester
17% Wool

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Klättermusen

Lagerstatus

Prismatch