Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Forest Green
Nordisk

Oppland 2 LW, 2-Personers Telt

Oppland 2 LW, 2-Personers Telt

Varenr:151022
Vælg farveForest Green

Beskrivelse

Oplev teltet virtuelt >>>

Endelig! En topersoners udgave af markedets letteste tunneltelt, når man tager den indvendige plads i betragtning. Pladsen både i inderteltet og fremme i apsis er simpelthen imponerende - her kan man i sandhed holde ud at opholde sig på dage med dårligt vejr!

Se, her udfordrer danskejede Nordisk virkelig de mere etablerede producenter af kvalitetstelte, for ikke alene er det ekstremt lette Oppland 2 LW, 2-Personers Telt med sine 1.750 gram markedets letteste tunneltelt til to personer - det er også langt det mest rummelige!

Vi havde udstyret Erik B. Jørgensen med prototypen af den trepersoners til hans solotur tværs over Alaska i sommeren 2014, og teltet bestod med bravour! Og Erik skåner ikke sit grej, skulle vi hilse og sige.

Den trepersoners udgave, Oppland 3 LW, vandt da også i 2014 den eftertragtede Red Dot Award for dets innovative, tekniske design og det uhyre lette materialevalg.

Men trods den enestående lave egenvægt på blot 1.750 gram for dette tomands tunneltelt med forlænget apsis(!), er der ikke gået på kompromis med hverken komfort eller tekniske detaljer, som gør overnatningerne i det fri til en sand fornøjelse. Faktisk kan teltet under rimelige vejrforhold rejses med blot fire pløkke - og det bliver stående!

Inderteltet entreres gennem den store dør med tovejs regulerbare lynlås, som er forsynet med et ventilerende myggenet, så du selv kan regulere graden af ventilation. Selve inderteltet har en bredde op til imponerende 145 cm, en længde på 220 cm. og en højde på op til hele 100 cm, så der er masser af plads til to standard liggeunderlag og evt. lidt bagage i den ene ende og i siden af inderteltet. Inderteltet er lavet af ekstremt fint og let silikoniseret 15 Denier Nylon Ripstop, som blot vejer 26 gram/m2! Dette materiale er både åndbart og vandresisTelt, så eventuel kondens fra oversejlet ikke umiddelbart finder ind i inderteltet. Inderteltet er udstyret med myggenetspanel øverst modsat døren og er i øvrigt forsynet med flere inderlommer til alle de medbragte småting, man gerne hurtigt skal kunne komme til.

Bunden er af en PU-belagt 20 Denier Nylon Ripstop, som trods en meget lav egenvægt på 53 gram/m2 selvfølgelig er 100% vandtæt (vandsøjletryk >8.000 mm.)

Oppland 2 LW, 2-Personers Telt rejses nemt og hurtigt ved hjælp af tre DAC Featherlite NFL -stænger i anodiseret letvægtsaluminium, som føres gennem de skjulte løbegange. Oversejlet, som er stærkt medvirkende til teltets uhørt lave vægt, er af en blot 10 Denier Nylon Ripstop, der er silikonebelagt på begge sider (dobbelt udvendigt og en enkelt gang indvendigt) for at øge rivstyrken og den generelle vandtæthed. Materialet vejer kun 30 gram/m2 og modstår et konstant vandsøjletryk på >2.000 m2, hvilket er alt, alt rigeligt! For når et materiale (jf. DIN-normen) modstår et vandsøjletryk på over 1.200 mm. er det at betragte som værende 100% vandtæt. Og nogle billige telte kan måske honorere dette - i hvert fald som nye - men erfaringen viser, at efter kort tids brug, vil de billige tekstiler hurtigt miste deres vandtætte egenskaber pga. det ringe materialevalg og den dårlige belægning af materialet.

Lynlåsen til indgangen i oversejlet ligger beskyttet bag stormflap, som fikseres magnetisk. En både let og meget velfungerende løsning. Den rette ventilation i teltet opnås ved hjælp af ventilskakten i hver ende af oversejlet, som sammen med netpanelet og lynlåsåbningen i inderteltet sørger for den fornødne luftgennemstrømning.

Dette var bare nogle få af de mange gode detaljer, som kendetegner Nordisk Oppland 2 LW, 2-Personers Telt. Det er et fantastisk gennemført telt til de krævende ture på fjeldet, hvor hvert et gram tæller. Sin lave vægt til trods er det et stærkt og vindstabilt telt, som levner rigtig god plads til de overnattende. Også hvis man på grund af dårligt vejr er bundet til at blive i teltet i flere døgn.

Og så kan teltet i øvrigt pakkes sammen, så det blot fylder 13 x 40 cm!

https://youtu.be/vHVR-zXEuUI

https://youtu.be/aT9JeyrRp1Q

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Antal sovende personer: 2
Antal bærende stænger: 3
Vandsøjletryk, oversejl : 2000 mm
Vandsøjletryk, bund : 8000 mm
Mål, indertelt (H x L x B): H: 100/85 / L: 220 / B: 145 cm
Mål, ydertelt (H x L x B): H: 110 / L: 430 / B: 165 cm
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 13 cm
Pakkevolumen, længde: 40 cm
Produktfamilie: Addiction
Type: Tunneltelt
Vægt, kategori: 1,5-2 kg
Vægt: 1870 g
Bund:
20 D Ripstop Nylon
Indertelt:
15 D Ripstop Nylon
Oversejl:
10 D Ripstop Nylon SI
Stænger:
DAC Featherlight™ NFL

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?