Produktet er tilføjet kurven
Winnerwell

Nomad View Medium Cook Camping Stove

Prismatch Læs mere
DKK 2.799,- DKK 2.999,-
EUR 374,89 EUR 401,68

Nomad View Medium Cook Camping Stove

Varenr:910207
DKK 2.799,- DKK 2.999,-
EUR 374,89 EUR 401,68

Beskrivelse

NB! Skal ovnen bruges i teltet, skal en Winnerwell Mesh Protector tilkøbes!

Både i de større bomuldstelte og lavvuer, i orangeriet eller hjemme på terrassen, er de kompakte teltovne blevet uhyre populære. De giver først og fremmest masser af hygge og varme, men samtidig også rig mulighed for madlavning over den knitrende ild. Og så er de sikre at bruge og meget nemme at håndtere.

Derfor har vi udvidet vores i forvejen brede sortiment med modellerne fra Winnerwell, der både kvalitets- og prismæssigt lægger sig meget op ad de populære modeller fra norske Gstove, men der er alligevel lidt forskelle på modellerne fra de to mærker, så med Winnerwell i sortimentet kan alles behov opfyldes.

Denne kompakte Nomad View Medium Cook Camping Stove udmærker sig ved sit rektangulære brændkammer og de to ruder, som giver både ekstra lys og hyggestemning omkring ovnen. Med de fire indfældbare ben udslået, som giver stabil støtte på også ujævnt underlag, fylder Nomad-ovnen arealmæssigt også lidt mindre end Woodlander-modellerne, hvilket gør den oplagt til brug, hvor pladsen måske er lidt mere trang.

Og når skal lave mad på ovnen, vil du sætte pris på den aftagelige plade på toppen, som giver adgang til et regulært kogeblus til gryden, panden eller kedlen.

Winnerwell Nomad View Medium Cook Camping Stove er fremstillet af præcisionssvejset og rustfrit AISI304 stål, som ikke ruster eller korroderer, men som allerede efter første optænding vil begynde at opbygge den smukke patinafarve.  

Dette ekstra hårde stål modstår også højere temperaturer end det bløde stål, hvilket gør det muligt at anvende et tyndere og dermed lettere materiale i ovnens vægge. Således er godstykkelsen i ovnens sider og bund på blot 1/16", medens toppen, hvor madlavning vil foregå, har en tykkelse på 1/8".

Ovndøren er forsynet med justerbar luftventil, og ildens udvikling kan nemt følges gennem ruden i døren eller på siden af ovnen, så den rette lufttilførsel kan reguleres herefter. Og skulle disse ruder med tiden få behov for en udskiftning, gøres dette let og hurtigt helt uden brug af værktøj.

På ét af skorstensstykkerne findes en luftregulator (Airflow Controller 2.5") hvilket gør det nemmere for dig at juster flammehøjden og forbrændingen, ligesom du med denne regulator helt kan slukke ilden i ovnen. 

Det indfældbare stativ på hver side af ovnen gør den nem at håndtere, og de kan desuden både bruges som lille tørreplads til fx de våde sokker, men også som praktisk afsætningsplads for gryde eller pande.

Indeni selve brændkammeret findes en udtagelig rist, som sikrer den mest effektive forbrænding, hvor man undgår dannelsen af store kulstykker i bunden af ovnen, men i stedet får dannet et regulært askelag i bunden af ovnen efter fuldendt forbrænding. Risten kan dog fjernes, hvis man ønsker at fyre med større stykker ved.

Der medfølger desuden en praktisk askeskraber til rengøring af ovnen. Denne askeskraber gør det nemt at fjerne aske og små træstykker under risten i brændkammeret, når ovnen er i brug, så man sikrer, at ovnen altid har den rette lufttilførsel og dermed den optimale effekt. Under transport placeres askeskraberen ligeledes i brændkammeret, så der er styr på alle smådelene.

I samlet tilstand måler ovnen 52,7 cm. i bredden, 42,8 cm. i længden og har en højde på 230,4 cm, og ekstra rørstykker til skorstenen kan naturligvis tilkøbes, hvis ovnen skal bruges i et større telt. 

Alt tilbehør skal til denne størrelse ovn købes i størrelse Medium og 2,5".

Nomad View Medium Cook Camping Stove vejer 9,8 kg. og fylder sammenpakket blot 38 x 20 x 21 cm, da de fire støtteben slås op og ligger helt i niveau med selve ovnen, og skorsten og andet udstyr pakkes ind i selve brændkammeret.

Winnerwell Nomad View Medium Cook Camping Stove leveres med fire skorstensstykker på hver 36,5 cm (diameter på 2,5"), et rørstykke på samme længde med indbygget luftregulator, en gnistfanger til toppen af skorstenen, en askeskraber og en rist til bunden af ovnen.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Pakkevolumen, bredde: 20 cm
Pakkevolumen, højde: 21 cm
Pakkevolumen, længde: 38 cm
Dimensioner, højde: 230,4 cm
Dimensioner, længde: 42,8 cm
Dimensioner, bredde: 52,7 cm
Vægt: 9800 g
Stainless Steel

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch