Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Obsidian Black
Gregory

Nano Waistpack

Nano Waistpack

Varenr:126861
Vælg farveObsidian Black

Beskrivelse

Den både lette og velsiddende Nano Waistpack fra Gregory er perfekt til dig, der ikke har behov for så meget plads på dagturene, og derfor gerne er fri for den hæmmende rygsæk.

Nano Waistpack rummer ca. 3,5 liter, hvilket er alt rigeligt til både kort, kompas, en let regnjakke, lidt proviant og lidt at drikke. Hovedrummet entreres gennem en letløbende lynlås, som giver let og hurtig adgang til det medbragte. Indeni hovedrummet findes en fiks krog til nøglerne, så de ikke ligger og rasler rundt i tasken. Foran hovedrummet findes en mindre lynlåslukket lomme til småtingene som fx energibarer og andre sager, man hurtigt skal kunne komme til.

Den polstrede bagside sikrer god komfort ind mod kroppen og foringen af AirMesh bortleder effektivt overskudsvarmen og fugten.

Gregory Nano Waistpack er bare en fiks sag, både til langrend men også til sommerens småture kun medbringende det mest nødvendige.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen, kategori: 1-10 liter
Volumen: 3,5 liter
Vægt: 208 g
Foring:
AirMesh™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Gregory Størrelsesguide

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?