Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Deep Depths
Vælg størrelse
Y by Nordisk

Moana Bonded Down Shell Coat Women

Prismatch Læs mere
DKK 3.699,-
EUR 495,43

Moana Bonded Down Shell Coat Women

Varenr:1122
DKK 3.699,-
EUR 495,43
Vælg farveDeep Depths
Vælg størrelse

Beskrivelse

Elegant and sustainable weather protection. Battling changing weather conditions is part of our heritage. We love bad weather and make our jackets to make sure that you don't have to worry. If you need just ONE coat to keep you warm and dry from the first autumn showers until the sun heats up the earth again for summer, then this is your best bet. And of course, it doesn't hurt to be responsible and look sharp while you're at it.
- Y by Nordisk

Den nye Moana Bonded Down Shell Coat Women fra Y by Nordisk er ikke som andre dunfrakker! Og årsagen til dette skal findes i dels det bæredygtige materialevalg og dels i den helt nye måde, hvorpå Moana Bonded Down Shell Coat Women er konstrueret.

Til forskel fra andre dunfrakker er der som ydermateriale på denne model anvendt en både smidig, slidstærk og tovejs strækbar XD Honeycomb™ Shell af 100% genanvendt polyester, hvorpå der er lamineret en vind- og vandtæt, men meget åndbar XD Tech™ -membran. Og for at udnytte materialets strækbare egenskaber og dunfyldets fyldkraft og bæreevne fuldt ud, har Y by Nordisk måtte opfinde en ny måde at konstruere selve bokskonstruktionen ved dunkamrene på, og dette er lykkes ved hjælp af de særlige svejsninger frem for de traditionelle syninger ved dunkamrene. Resultatet er dunfrakke med en umiddelbar komfort og en enestående pasform og bevægelsesfrihed.

Hertil kommer, at svejsningerne holder langt bedre på den varme, isolerende luft i dunene, hvor luften hurtigere pumpes ud af dunene ved de almindelige syninger i traditionelle dunjakker. Og det kan du mærke umiddelbart, hvis du prøver at klemme luften ud af jakken! At denne XD Honeycomb™ Shell så oven i købet er helt vandtæt og samtidig åndbar er jo så bare en ekstra fordel. Indvendigt er frakken foret med en silkeblød og smidig ripstop-nylon - ligeledes af 100% genindvundne materialer - hvis glatte overflade ikke hæmmer bevægelsesfriheden.  

Moana Bonded Down Shell Coat Women er skåret med et utrolig flot og feminint snit og vejer blot 720 gram i en størrelse small. Heraf udgøres de 170 gram af det eksklusive og imprægnerede Crystal Down Dry™, som her er sammensat af 90% af de fineste, hvide dun og 10% småfjer, der tilsammen har et flot løft på hele 700+ cuin. Og her skal man lige have in mente, at den europæiske standard altså er en tand hårdere end den amerikanske! Denne imprægnering af dunene giver dels markant forbedret vandresistens, ligesom dunenes slidstyrke øges og bæreevne bibeholdes.

Den justerbare og dunfyldte hætte er skøn at trække over hovedet på kolde og blæsende dage, og når hætten er trukket tilbage, går kraven tilpas højt op og lukker til omkring omkring hals og nakke. De diskrete, indvendige ærmeafslutninger eller vindfang er med strækbar kant, så de lukker perfekt til og holder den kolde vind ude.

Stormflappen bag den tovejs og vandtætte YKK® -frontlynlås sørger for, at den kolde luft ikke trænger ind gennem lynlåsen på frakken. Den øverste del af stormflappen bag frontlynlåsen munder ud i en lille lomme for at beskytte hagen mod lynlåsens kolde metal.

Afslutningsvis er Y by Nordisk Moana Bonded Down Shell Coat Women elegant skjult i frakkens sidesøm  udstyret med et par lynlåslukkede og fleeceforede stiklommer til de kolde fingre og de medbragte småting.

En superflot, særdeles velsiddende og meget gennemført damefrakke til vores våde og klamme efterår og vinter!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 2-lags
Vandtæt membran: Ja
Foring: Recycled Rip-Stop Nylon
Membran: XD Tech™
Univers: Spirit
Vægt: 720 g
Ydermateriale:
100% Recycled Polyester
Fyld: Crystal Down Dry™ 90/10
Fyldvægt : 170 gram
Fyldvolumen : 700 cuin

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch