Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve True Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

L.I.M. GTX II Jacket

L.I.M. GTX II Jacket

Varenr:607417
Vælg farveTrue Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Ekstrem let og funktionel regnjakke
Fremstillet af let og vandtæt 2,5-lags GORE-TEX® Paclite® PLUS med superb åndbarhed
To lynlåslukkede stiklommer med mesh-ventilation
Vejer kun 280 gram i str. large
Sammensnøringsmulighed nederst i hver side
Refleksdetaljer for øget større sikkerhed

Beskrivelse

En opdateret udgave af den legendariske letvægtsjakke fra Haglöfs!

Med en vægt på blot 280 gram (størrelse large) er den nye Haglöfs L.I.M. II GTX Jacket blandt markedets absolut letteste Gore-Tex -jakker! Og sammen med den tilsvarende L.I.M. GTX Pant har du et komplet regnsæt på under et halvt kilo, som ikke fylder mere, end at det kan ligge i toplommen på din turrygsæk!

L.I.M. GTX II Jacket er fremstillet af den seneste generation af Gore-Tex PacLite Plus, der i dag er én af de absolut letteste PacLite -typer. Ydermaterialet er en blød og glat, men bomstærk 20 Denier Mini Ripstop Nylon, der er særdeles vandafvisende, så jakkens åndbare egenskaber maksimeres. På indersiden er selve Gore-Tex -membranen belagt med en særlig coating, der beskytter membranen og nedsætter friktionen mellem skaljakken og det isolerende lag. 

Jakken er skåret med et unikt snit, der holder antallet af syninger nede på et minimum, og de få samlinger, der er, er indvendigt tapet med den nye, smalle Gore-Tex PacLite -tape, som gør samlingerne bløde og holder vægten nede.

L.I.M. GTX II Jacket er udstyret med en vindresistent frontlynlås og et par velplacerede stiklommer med ligeledes vindresistente lynlåse. Hætten er udstyret med en afstivet skygge, og det elastiske panel i nakken og i hver side betyder, at hætten sidder rigtig godt på hovedet og helt følger dets bevægelser.

Ærmerne, som er forsynet med smalle, reflekterende paneler, er naturligvis formsyet for maksimal bevægelsesfrihed og de asymmetriske ærmeafslutninger er lavet i et blødt og komfortabelt, elastisk materiale, der lukker fint til omkring håndleddene. Den forlængede bagkant på ærmeafslutningen går ekstra godt ned over bagsiden af hånden og giver ekstra god beskyttelse.

For at forhindre, at jakken kravler op fx når du cykler, er rygstykket forlænget en god bid og den elastiske sammensnøringsmulighed nederst i hver side sikrer, at den kolde vind holdes ude og varmen inde.

Less Is More - det er konceptet bag denne genialitet af en funktionel skaljakke med et stort anvendelsesområde. Haglöfs' eget koncept, der tager sit udgangspunkt i kunsten at holde vægten så langt nede, som muligt, uden at det nedsætter produktets funktionalitet. Og derfor vandt forgængeren, L.I.M. Ultimate Jacket, Outdoor Award på ISPO for år tilbage. En stor messe, hvor stort set alle mærker i udstyrsbranchen er repræsenteret!

Haglöfs L.I.M. GTX II Jacket er således gramjægerens absolutte favorit - funktionalitet og lav vægt forenes her på smukkeste vis - og så er prisen på denne lette og alsidige Gore-Tex -jakke endda rimelig.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 2,5-lags
Vandtæt membran: Ja
Antal lommer: 2
Membran: Gore-Tex® PacLite Plus®
Hætte: Med
For / fyld: Uden
Vandsøjletryk: ≥ 20.000mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 330 g
Ydermateriale:
100% Polyamid

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?