InStock
Spar 21%
Vælg farve Matte Black
Stanley

Legendary Classic Bottle, 1.0 L

Prismatch Læs mere
DKK 329,- DKK 419,-
EUR 44,07 EUR 56,12

Legendary Classic Bottle, 1.0 L

Varenr:46-012606
DKK 329,- DKK 419,-
EUR 44,07 EUR 56,12
Vælg farveMatte Black

Beskrivelse

Historien om legendariske Stanley går helt tilbage til 1913, hvor William Stanley Jr. opfandt en termoflaske, som med brug af et vacuum mellem to stålvægge satte helt nye standarder for termoflaskernes isolerende egenskaber. Og denne opfindelse, som altså er over 100 år gammel, er stadig den bedste konstruktion, der findes, og den anvendes derfor af alle de førende producenter på markedet.

Med modsat alle andre termoflasker, er Stanleys modeller blevet ikoniske. Og de bruges af alle og til alle mulige formål, lige fra almindeligt hverdagsbrug til de krævende ture i det fri.

Generationer efter generationer har anvendt de karakteristiske grønne flasker, som godt nok ikke er helt så lette som så mange andre, men til gengæld er de bomstærke! Og det unikke design med den hamrede ståloverflade er kendt og elsket af mange.

Legendary Classic Bottle, 1.0 L er fremstillet af rustfrit 18/8 ædelstål med enkelte dele af BPA-frit polycarbonat. Flasken vil holde den medbragte drikkelse veltempereret i op til 24 timer, men for at opnå det bedste resultat, bør man fylde flasken med kogende vand og lad den stå nogle minutter, inden kaffen eller teen hældes på - eller afkølet, hvis det er kolde drikke, der medbringes.

Det isolerede låg fungerer også som kop og rummer 0,4 liter. 

En sand klassiker!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Dimensioner : Ø: 9,7 / H: 36 cm
Volumen : 1,0 liter
Vægt: 850 g
Stainless Steel 18/8
100% BPA-Free

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch