Produktet er tilføjet kurven

Produktegenskaber

Fremstillet af 2-lags PROOF™ skalmateriale i genanvendt polyester
To håndlommer med lynlås
Elastiske paneler ved hætte
Delvist elastiske manchetter

Beskrivelse

Haglöfs kan fra denne sæson igen præsentere et bredt sortiment af vind- og vandtæt beklædning, udstyret med den gennemprøvede og særdeles velfungerende Proof -membran, som Haglöfs selv har udviklet, og i mere bæredygtige materialer end de hidtil anvendte. Og denne linje af funktionel yderbeklædning skal ses som absolut værdige alternativer til de dyrere Gore-Tex -produkter!

Haglöfs Korp Proof Jacket er en let og blød, hoftelang regnjakke til dig, der søger et rigtig godt og funktionelt produkt til en overkommelig pris. Og da denne populære og alsidige jakke helt igennem er fremstillet af genbrugspolyester (Proof ECO), varetages samtidig de miljømæssige hensyn!

Haglöfs har fremstillet denne Korp Proof Jacket i en meget smidig og slidstærk, 100% genindvundet polyesterkvalitet med foring af svedtransporterende og velventilerende mesh. Hen over skuldrene, i ærmerne og på det udsatte stykke nederst, er foringen dog af en mere slidstærk, glat og tætvævet Taffeta Polyester. Haglöfs' egen gennemprøvede Proof -membran gør jakken helt vind- og vandtæt, men stadig åndbar.

Korp Proof Jacket er skåret med forlænget bagstykke, og der er mulighed for at monteres en snorelås i elastiksnoren nederst (skal tilkøbes), hvis man ønsker ekstra sammensnøringsmulighed. Alternativt kan der efter indsnøring bare slås en knude på selve elastisksnoren.

De formskårede ærmer giver god bevægelsesfrihed, uanset om du cykler eller er på vandretur på fjeldet, og de delvist elastiske ærmeafslutninger lukker tilpas tæt til omkring håndleddene, så den kolde vind holdes ude.

Der er fundet plads til to lynlåslukkede stiklommer gemt bag beskyttende stormflapper, der er placeret så tilpas højt, at de ikke kommer i vejen for rygsækkens mave- eller hoftebælte.

Hætten er med elastiske paneler, som sikrer den rette pasform, og hætten er forsynet med en tilpas dyb skygge, der effektivt holder både vind og slagregn væk fra ansigtet.

Haglöfs Korp Proof Jacket er en let, dejlig blød og alsidig regnjakke, der fylder ganske lidt i oppakningen. Den er meget velegnet til såvel hverdagsbrug som vandreturen på det omskiftelige sommerfjeld.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 2-lags
Vandtæt membran: Ja
Antal lommer: 2
Membran: Proof­™
Foring: Polyester
Hætte: Med
For / fyld: Kunstfiber
Vandsøjletryk: < 10.000mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 440 g
Materiale:
100% Genanvendt polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?