Petromax

Fire Skillet w/Two Handles FP25H

Prismatch Læs mere
DKK 219,- DKK 279,-
EUR 29,33 EUR 37,37

Fire Skillet w/Two Handles FP25H

Varenr:PMFP25H-T
DKK 219,- DKK 279,-
EUR 29,33 EUR 37,37

Beskrivelse

Denne rummelige Petromax Fire Skillet w/Two Handles FP25H er fremstillet af støbejern af ypperste kvalitet og er nærmest uundværlig, når måltiderne skal tilberedes over åben ild eller i køkkenet derhjemme. Professionelle kokke bruger også støbejernspander, for de er ekstremt holdbare og giver en formidabel varmespredning. Når du har prøvet dem, er du ikke i tvivl!

Takket være de fantastiske kendetegn ved kvalitetsstøbejern og overfladens særlige struktur, opbevares varmen effektivt og fordeles ensartet. Den forbehandlede overflade gør rengøringen nem og præparering aldeles unødvendig, så den robuste pande kan tages i brug med det samme.

Denne holdbare og ekstremt robuste stegepande har en naturlig 'non-stick' effekt, som vil blive bedre og bedre for hver gang den bruges og danne en beskyttende overflade. Desuden vil støbejernet holde på varmen, så du kan servere dine måltider direkte i stegepanden.

Du kan bruge stegepanden nærmest overalt: På elkomfur, over gasflammen eller i ovnen, men selvfølgelig også til udendørs madlavning over bål eller en passende grill. Braisering, ristning eller stegning - med en Fire Skillet w/One Handle er hvert måltid en fornøjelse.

Fire Skillet w/Two Handles FP25H har en diameter på 25 cm. og rummer ca. 1,6 liter. Den er udstyret med et praktisk bæregreb på hver side, som giver et godt og sikkert greb.

Tradition. Passion. Petromax.
Tilberedning og grillning af mad på og over åben ild som folk har gjort det i tusindvis af år - det er den oprindelige for madlavning!

Uanset om det er over bål, i gløder eller ved brug af trækul er Petromax ensbetydende med de ypperligste  kvalitetsprodukter til den udendørs madlavning, som vil give inspiration og lyst til at tilberede mad, der tilberedt og indtaget i det fri vil vise sig at være en kulinarisk oplevelse.

Og i tyske Petromax' sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, lige fra 'dutch ovens' og bålpander til forskelligt praktisk tilbehør, som gør det nemt og bekvemt at lave mad udendørs.

Petromax har designet deres produkter til det udendørs køkken, så du kan kombinere flere forskellige produkter og dermed have flere madlavningsmuligheder.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 1,6 liter
Diameter: 20 cm
Højde: 5 cm
Vægt: 2300 g
Cast Iron

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

BEKLÆDNING

Kilde: Petromax

Lagerstatus

Prismatch