Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Khaki
Robens

Kiowa 10, 10-Personers Tipitelt

Prismatch Læs mere
DKK 10.992,00

Kiowa 10, 10-Personers Tipitelt

Varenr:130188
DKK 10.992,00
Vælg farveKhaki

Produktegenskaber

Vi anbefaler at du tilkøber Stovepipe Port Protector Type 1 for ekstra beskyttelse

Beskrivelse

Oplev teltet virtuelt >>>

Den store Robens Kiowa 10, 10-Personers Tipitelt er en meget gennemført lavvu med alle de rigtige detaljer og løsninger, hvor man med held har forsøgt at forene den klassiske og autentiske lavvu-konstruktion med de løsninger, man forbinder med et alsidigt familietelt.

Den ekstremt vindstabile Kiowa 10, 10-Personers Tipitelt huser 10-12 sovende personer og er et enkeltvægs telt, hvor selve dugen er af Robens eget meget tætvævede HydroTex, som er sammensat af 65% polyester og 35% bomuld. Et utrolig lækkert og imprægneret materiale, som grundet den høje grad af åndbarhed giver et fantastisk klima indeni teltet, men som samtidig - grundet nærmest fortættende egenskaber, når det bliver vådt - faktisk er forbavsende vandtæt. En let regnbyge preller af, og når regnen tager til, vil bomuldsfibrene i materialet udvide sig, så materialet bliver helt tæt. Det kan føles fugtigt på indersiden, men regnvandet løber ikke igennem!

Derudover er der mange smarte løsninger på Kiowa 10, 10-Personers Tipitelt. Først og fremmest skal nævnes den medfølgende bund, som er monteret med en kraftig lynlås. Denne bund, som også dækker hele indgangspartiet, er af slidstærkt 210T Oxford Polyester, der både sikrer, at man får lukket godt af for kryb og kravl, men bunden med de tilpas høje sider holder også liggeunderlag og det medbragte habengut tørt. Selve sovekabinen entreres gennem en meget stor dør, der er lavet med en foranliggende, lynlåslukket netdør, som man kan vælge at lukke alene på de varme dage, hvor man ønsker maksimal ventilation, samtidig med, at de irriterende insekter skal holdes ude. Indvendigt er der under vinduerne placeret en række udstyrslommer til de medbragte ejendele.

Foran indgangsdøren til sovekabinen findes en rummelig apsis til rygsække, det beskidte fodtøj og madlavning i dårligt vejr. Dette overdækkede og 190 cm. høje indgangsparti, som rejses vha. en separat aluminiumsbue, afstedkommer desuden, at man i regnvejr kan entrere selve inderteltet, uden at regnvandet finder ind i soverummet. I sovekabinen findes et par rigtig fine vinduer, som giver godt med lys indeni teltet og som gør, at man kan følge med i vejrudviklingen. Umiddelbart ovenover disse vinduer, som i øvrigt kan lukkes af med et lille Velcro -lukket gardin, hvis man ønsker lidt privatliv, findes en justerbar ventilskakt, som er overdækket, så den også kan benyttes i regnvejr - ganske smart! Endvidere kan man på de varmeste dage vælge at åbne vinduespanelerne helt op for at få mest muligt luft ind i teltet. Bag selve vinduerne findes et lynlåslukket myggenetspanel, som også kan åbnes helt, hvis det ønskes.

Robens Kiowa 10, 10-Personers Tipitelt har en udvendig bredde på 450 cm. og en længde - inklusiv apsis - på 580 cm. Højden er hele 320 cm. Så der er god plads til 10 voksne eller fx 8 voksne og 4 børn. Teltet er meget nemt og hurtigt at rejse vha. af en enkelt midterstang af anodiseret aluminium og så den ekstra teltstang ved indgangspartiet. De justerbare ventilskakter, både over vinduerne og under den regulerbare tophat, kaldet Internal Apex Air Control, som med et genialt snoretræk styres indefra, sikrer den helt rigtige luftgennemstrømning. Og så kan bardunerne på teltdugen fikst bundtes op og samles i de til formålet fastgjorte løkker, så man dels slipper for kludder i alle bardunerne, når teltet pakkes ud, og dels undgår de flagrende barduner, hvis ikke alle lige er i brug - endnu en virkelig gennemtænkt detalje!

Kiowa 10, 10-Personers Tipitelt er naturligvis lavet med udtag til en skorsten, hvis man på den kolde tid af året ønsker at medbringe en ovn.

En virkelig lækker lavvu til helårsbrug.

https://youtu.be/TZET7ZieDMk

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Produktfamilie: Outback Range
Grundareal : 15,2
Antal bærende stænger: 1
Antal sovende personer: 10
Vandsøjletryk, bund : 5000 mm
Vægt, kategori: 10+ kg
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 28 cm
Pakkevolumen, længde: 93 cm
Højde: 320 cm
Mål, ydertelt (H x L x B): 320 x 580 x 450 cm
Type: Lavvu
Vægt: 25100 g
Oversejl:
HydroTex® polyesterbomuld
Stænger:
Anodiseret aluminium

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?