Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Fjällräven

Keb Eco-Shell Jacket

Keb Eco-Shell Jacket

Varenr:82411
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Denne nye Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket afløser Eco-Trail Jacket, som Europas førende outdoor-journalister kårede som værende markedets mest miljøvenlige produkt i 2011 og som i England hjemtog en pris på Outdoor Trade Show for dels sin funktionalitet og dels det miljøbevidste aspekt. Og den nye Keb Eco-Shell Jacket er blevet endnu bedre!

Denne hoftelange og strækbare Keb Eco-Shell Jacket er en både let og fleksibel trelags-jakke, som besidder alle de funktioner, du kan forlange af en vandtæt og åndbar skaljakke til alle forskellige former for friluftsaktiviteter under skiftende vejrlig.

Den er fremstillet af en let og meget, meget blød, trelags Eco-Shell, som udelukkende - altså både membran og tekstil - består af en flourocarbonfri, genindvundet polyester, som kan nedbrydes og atter genindvindes, når jakken kasseres. Membranen modstår et statisk vandsøjletryk på minimum 30.000 mm og yder en åndbarhed på 26.000 g/m2/24h, hvilket er ganske imponerende!

Keb Eco-Shell Jacket er skåret med et tilpas kropsnært snit og helt uden generende syninger over skulderparti og sidepaneler. De velplacerede brystlommer sidder ikke i vejen for rygsækkens hoftebælte, og i hver af disse brystlommer er der en indvendig stretch-lomme, så al indholdet ikke ligger og skramler rundt. Ventilationsåbningerne er placeret i siden så tilpas langt fremme, at rygsækkens skulderremme ikke lukker af for ventilationen. Ventilationsåbningerne entreres gennem vandresistente YKK -lynlåse. Indvendigt er der fundet plads til en lynlåslukket lomme til værdierne.

Den gedigne YKK Aquaguard -frontlynlås er tovejs, hvilket bevirker, at man - når den nederste knap er lukket - har mulighed for at lukke jakken op på fronten, så der virkelig kan pumpes noget frisk luft igennem ved ekstra højt aktivitetsniveau - fikst!

Den yderst velsiddende hætte er forsynet med en tilpas bred, afstivet skygge og den kan naturligvis reguleres i alle tre dimensioner, så den fuldstændigt følger hovedets bevægelser. De asymmetriske ærmeafslutninger reguleres med slidstærkt Velcro og der er selvfølgelig mulighed for sammensnøring nederst, så den kolde vind ikke finder ind under jakken. Og bemærk i øvrigt de elegante vedhæng på lynlåsene, som er lavet i blødt og lækkert skind, der understreger jakkens klassiske og stilrene udtryk! 

En rigtig lækker skaljakke til den både kræsne og miljøbevidste!

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000 og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Modelhøjde: 184 cm
Modellen bruger størrelse: Medium
Konstruktion: 3-lags
Membran: 3-Layer Eco Shell®
Hætte: Med
Vandsøjletryk: ≥ 20.000mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 570 g
Materiale:
Eco Shell®
Materiale:
100% Polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?