Produktet er tilføjet kurven
Nordisk

Kari Tech Mini Colour Pack

Prismatch Læs mere
DKK 1.299,-
EUR 173,98

Kari Tech Mini Colour Pack

Varenr:148059
DKK 1.299,-
EUR 173,98
Vælg farveMustard

Beskrivelse

NB! Denne Colour Pack bør overvejes, når du køber et Kari Tech Mini Tarp, som ellers leveres helt uden stænger, pløkker og barduner.

Så er det tid til at få lidt farve i lejren!

Kari Tech Mini Colour Pack er et komplet sæt bestående af to højdejusterbare (160-190 cm) aluminiumsstænger, reflekterende barduner, bardunstrammere, aluminiumspløkker, karabiner og flag/bardunlommer, som alle er farvekoordinerede, så det hele matcher.

Og så leveres det hele i en gennemtænkt og lynlåslukket organizer med tilpassede lommer, hvor alle løsdele har deres egen plads, så det er nemt at navigere rundt i, når tarpen skal rejses. Stænger og pløkke leveres med separat pakkepose, så de også kan transporteres særskilt, hvis det ønskes.

Hver af bardunerne er udstyret med en triangulær bardunstrammer af anodiseret aluminium, som er nem at betjene. Bardunerne monteres på tarpen med såkaldte Mini Hooks™, der egentlig bare er anodiserede letvægtskarabiner, som gør det nemt og hurtigt at fastgøre og afmontere bardunerne på tarpen.

På hver bardun monteres de smarte trekantsflag, som både gør bardunerne ekstra synlige, så man ikke skvatter i de udspændte barduner, men som også hver især fungerer som pakkepose til bardunerne - det er da smart!

Så tilbage er der kun at vælge din favoritfarve - med mindre du køber flere sæt og sammensætter din egen farvekombination!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Pakkevolumen, højde: 4 cm
Pakkevolumen, længde: 50 cm
Pakkevolumen, bredde: 10 cm
Univers: Spirit
Vægt: 1300 g
Stænger:
Aluminum

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch