Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Green
Robens

HybridCore 80 Winter Oppusteligt Liggeunderlag

HybridCore 80 Winter Oppusteligt Liggeunderlag

Varenr:310127
Vælg farveGreen

Produktegenskaber

Let, varmt og ekstra bredt liggeunderlag til helårsbrug - vejer blot 980 gram
Imponerende dimensioner med 8 cm tykkelse, 190 cm længde og 60 cm bredde
R-værdi på hele 6.4 sikrer komfort ned til -28°C, dobbelt fiberisolering og reflekterende folie
Nærmest lydløs, takket være centralt placeret folie imellem to fiberlag
Innovativ Peak Valve-ventil for hurtig oppustning og nem justering af hårdheden
Kompakt pakkestørrelse på kun 26 x 16 cm i den medfølgende transportpose

Beskrivelse

Det er nok de færreste der ved, at Robens gennem mange år har været dansk, og at det derfor er danske produktudviklere med mange år i friluftsbranchen og indgående kendskab til både materialer og designløsninger, som står for Robens' imponerende produktsortiment, der bare bliver bedre og bedre.

Dette helt nye, forbavsende lette og meget varme - og i øvrigt prisvindende - HybridCore 80 Winter Oppusteligt Liggeunderlag er et fantastisk gennemført, kompakt og varmt liggeunderlag til brug på alle årstider, også det mest krævende vinterbrug. Liggeunderlaget har en tykkelse på hele 8 cm. og en vægt på sølle 980 gram! Og det til trods for, at underlaget er hele 190 cm. langt og 60 cm. bredt.

På de koldeste vinternætter holder du varmen, takket været de tre isoleringslag, som er sammensat af to lag 120 grams (120 gram/m2) MicroThermo Highloft af 100% genanvendte polyesterfibre, hvorimellem det er placeret en varmereflekterende folie for maksimal effektivitet.

Dette folielag giver både optimal varmerefleksion fra kroppen og kulderefleksion fra jorden, hvilket sørger for, at underlaget har en R-værdi i henhold til de nye standarder på imponerende 6.4, hvilket - som udgangspunkt - vil give en komfortabel nats søvn, så længe temperaturen ikke kommer under -28°C. Og modsat mange andre lignende liggeunderlag er denne reflekterende folie nærmest lydløs!

HybridCore 80 Winter Oppusteligt Liggeunderlag er lavet med et ydre af en meget let og slebet, PFC-fri og 100% genanvendt 20 denier polyester, som føles fantastisk blød og behagelig mod huden og dermed understreger liggeunderlagets udtalte eksklusivitet.

De horisontale luftkanaler gør, at underlaget i høj grad tilpasser sig kroppen og giver den fornødne støtte, og den patenterede Peak Valve-ventil er konstrueret med en indvendig lukkemekanisme, som med et tryk kan aktiveres, så luftindtaget foregår ekstremt hurtigt - og ligeså hurtigt kan luften komme ud igen, når underlaget skal pakkes sammen! Når så den envejs lukkemekanisme trækkes op og låses, kan der kun blæses luft i underlaget, men altså uden, at munden eller pumpen konstant skal holdes på ventilen mellem pustene. Denne konstruktion gør det desuden muligt at finjustere liggeunderlagets hårdhed. Og det fungerer altså bare med denne ventil, skulle vi hilse og sige!

Og i den medfølgende transportpose fylder underlaget kun 26 x 16 cm.

Så igen gør Robens deres til, at både Therm-A-Rest og Exped virkelig skal holde sig på dupperne - både kvalitet og teknologi er svær at overgå, men prisen er alligevel en helt anden!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 8 cm
Længde: 190 cm
Bredde: 60 cm
Pakkevolumen, diameter: 16 cm
Pakkevolumen, længde: 26 cm
Fyld: Fiber
Facon: Tæppe
R-værdi, kategori: 5,5+
Type: Oppusteligt
R-værdi: 6,4
Pakkepose: Inkluderet
Vægt: 0,75 - 1 kg
Vægt: 980 g
Overside:
20D 400T polyester
Bund:
20D 400T polyester
Fyld: Genanvendt MicroThermo Highloft, 2 x 120 g/m2

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?