Vælg farve Dark Grey
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Fjällräven

High Coast Lite Shorts Women

Prismatch Læs mere
DKK 549,- DKK 749,-
EUR 73,53 EUR 100,32

High Coast Lite Shorts Women

Varenr:89431
DKK 549,- DKK 749,-
EUR 73,53 EUR 100,32
Vælg farveDark Grey
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

De meget stilrene og miljøvenlige High Coast Lite Shorts Women fra Fjällräven er et par lette shorts i strækstof med lidt kortere benlængde og en superb pasform! Et par lette og komfortable shorts til daglig brug, weekender og rejser i varme klimaer.

De er fremstillet af en slidstærk og hurtigttørrende blanding af 85% genindvundet nylon og 15% elasthan, som gør, at de føles enormt lette og velventilerende.

High Coast Lite Shorts Women er udstyret med et par stiklommer på fronten og på bagdelen findes en enkelt lynlåslukket lomme.

Shortsene er skåret med et meget velsiddende snit og er med indvendigt snoretræk i taljen, så den rette pasform opnås. Endvidere er High Coast Lite Shorts Women forberedt til bælte og ophængningsstroppen gør det nemt at hænge shortsene til tørre, hvis de er blevet skyllet op.

Et par virkelig lækre og velsiddende shorts til alle de krævende sommereventyr.

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 140 g
85% Recycled Nylon
15% Elastane

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Lagerstatus

Prismatch