Produktet er tilføjet kurven
Fjällräven

High Coast Hip Pack

High Coast Hip Pack

Varenr:23223
Vælg farveGreen

Produktegenskaber

Praktisk bæltetaske på 1,5 liter
Kan pakkes væk i egen lomme
Let, vandtæt 100% genanvendt nylon
Hovedrum med karabin til nøgler og indvendig netlomme
En lomme foran og bagpå, begge med lynlås
Justerbar hofterem

Beskrivelse

Det er svært ikke at blive begejstret for denne fikse High Coast Hip Pack, som er en både moderigtig og funktionel bæltetaske, der selvfølgelig også kan bruges som moderne sling bag hen over skulderen.

High Coast Hip Pack, der i øvrigt kan foldes sammen i sin egen lomme, så den optager minimal plads i en større taske eller rygsæk, når den ikke er i brug, er fremstillet af både smidigt, slidstærkt og 100% genanvendt 210 denier nylon, så de miljømæssige hensyn varetages på bedste vis. Bemærk i øvrigt, at syningerne ikke er tapede, og lynlåsen er ikke vandafvisende, men selve hovedmaterialet er vandtæt, så bæltetasken giver ganske god beskyttelse mod regnen.

Med en volumen på 1,5 liter er High Coast Hip Pack fra Fjällräven perfekt, når man skal medbringe de mest personlige ejendele eller lidt at drikke og spise på turen.

Og til både rejsebrug, byturen, langrend og dagturene i Alperne, blot medbringende det absolut mest nødvendige, er en ordentlig og velsiddende bæltetaske værd at overveje som alternativ til den lille rygsæk: Vægten kommer ned på hoften, således det ikke er skulder og ryg, der bærer byrden og derudover sætter mange pris på den befriende fornemmelse det er at kunne bevæge arme og overkrop frit, uden at være begrænset af en rygsæk.

De medbragte sager pakkes ned i det tovejs lynlåslukkede hovedrum, der indeholder en åben stiklomme og en fiks nøglekarabin, og på fronten findes yderligere en praktisk lynlåslomme til mobiltelefonen og andre småting, man hurtigt skal kunne komme til og som man gerne vil have adskilt fra det øvrige i tasken. På den velpolstrede bagside er der fundet plads til en lynlåslukket lomme til fx pengepung eller kreditkort, så de ikke lige er så nemme at komme til for andre.

High Coast Hip Pack fastgøres om livet eller over skulderen ved hjælp af det 25 mm. brede og justerbare bælte.

En rigtig lækker, super robust og multifunktionel bælte- eller skuldertaske i et meget stilfuldt og tidløst design.

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinie de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000 og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund! 

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften. 

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vores udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen, kategori: 1-10 liter
Højde: 12 cm
Bredde: 21 cm
Dybde: 6 cm
Produktfamilie: High Coast
Volumen: 1,5 liter
Vægt: 125 g
Materiale:
100% 210 D Polyamide

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?