Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Misty
Vælg størrelse
Fuza Wool

Gunhild Sweater High Neck Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.099,-
EUR 147,20

Gunhild Sweater High Neck Women

Varenr:FWGU
DKK 1.099,-
EUR 147,20
Vælg farveMisty
Vælg størrelse

Beskrivelse

Dansk design, hvor den klassiske nordiske stil tydeligt skinner igennem, den skønneste og blødeste merinould fra New Zealand og håndlavet i Nepal under de helt rigtige arbejdsforhold, som løbende monitoreres. Det er de tre grundsten i danske Fuza Wool, fra hvem vi har fornøjelsen at præsentere en række fantastisk lækre uldsweatre i en sjældent set lækker kvalitet!

Fuza Wool er desuden involveret i forskellige donationsprojekter, der hjælper forældreløse børn og gadebørn i Nepal. Det gør de ved at donere en del af virksomhedens overskud til organisationer, som kan hjælpe de efterladte børn, så de får et ordentligt hjem i Katmandu og kan gå i skole.

Og ud over disse menneskelige hensyn kan vi med stor overbevisning sige, at vi - bortset fra nogle modeller fra SmartWool - endnu ikke har haft nogle uldsweatre i vores sortiment, som følges lækre og bløde at røre ved, som modellerne fra danske Fuza Wool.

Det bliver vel ikke mere klassisk, end med denne kraftige Gunhild Sweater High Neck Women, som kendetegnes ved det traditionelle mønsterstrik og den dejligt høje rullekrave, som giver god varme omkring hals og nakke, når kulden for alvor bider i kinderne.

De ekstra brede og yderst komfortable ribkanter nederst og ved ærmeafslutningerne ser ikke bare godt ud og understreger sweaterens feminine udtryk, men får også sweateren til at lukke tilpas tæt til, så varmen effektivt holdes inde.

Gunhild Sweater High Neck Women er som nævnt er håndlavet i 100% ren merinould fra New Zealand. Denne uldkvalitet har et naturligt højt indhold af lanolin, hvilket giver materialet en selvrensende effekt. 

Således vil Gunhild Sweater High Neck Women blive dit foretrukne valg, både når vejrudsigten varsler kulde og råt vejr og til en masse forskellige former for friluftsaktiviteter, hvor den fine merinoulds ypperlige varmeregulering ikke overgås af noget kunstigt produkt!

Da Fuza Wool-rejsen begyndte, blev mange tråde samlet, hvor en stærk eventyrlyst og nysgerrighed skabte muligheden for at bruge hele verden som arbejdsplads. Med rejserne og oplevelserne blev der trukket tråde fra stolte nordiske design-traditioner og mødet med lokalbefolkninger, der igennem generationer har udviklet og videregivet deres fine traditioner inden for håndstrik. Med respekt for de forskellige kulturer kombineres inspiration fra Østen med den nordiske sans for hygge, udeliv og natur.

De menneskelige relationer og nærhed er fundamentet for folkene bag Fuza Wool. Det er menneskeligt håndværk med hjerte og tradition, det er familie ud over, at det er forretning, og det er en lille flig af verden i ren uld, som kan give varme og tryghed år efter år.

-Fuza Wool of Denmark

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 700 g
Materiale:
100% Merino Wool

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch