InStock
Spar 23%
Vælg farve Raven
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Klättermusen

Gefjon Shorts

Prismatch Læs mere
DKK 849,- DKK 1.099,-
EUR 113,71 EUR 147,20

Gefjon Shorts

Varenr:15580M01
DKK 849,- DKK 1.099,-
EUR 113,71 EUR 147,20
Vælg farveRaven
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Disse meget lette, velventilerende og strækbare Gefjon Shorts fra Klättermusen er egentlig udviklet til klatring, men til vandring og fritids- eller rejsebrug er den ligeledes ganske enkelt fantastisk!

Gefjon Shorts er fremstillet af en meget let, tætvævet og strækbar bomuldskvalitet, hvori der er blandet lidt Spandex® for at øge komforten og bevægelsesfriheden. Et virkelig lækkert materiale, som på ypperligste vis forener en meget høj grad af åndbarhed med en nogenlunde vandresistens. For når materialet først bliver fugtigt, udvider hver fiber sig, og tekstilet bliver endnu tættere i strukturen! Dermed er vindtætheden også rigelig tilstrækkelig under langt de fleste forhold.

Dette fantastiske bomuldsmateriale er blødt, lydløst, tørrer meget hurtigt og bliver flottere og flottere, efterhånden som stoffet får den naturlige patina, som alt andet bomuld med tiden får.

De mest udsatte syninger er ekstra forstærket med et smidigt bomuldsbånd, som samtidig giver mulighed for placeringen af de praktiske udstyrsløkker på det ene lår.

Klättermusens fantastiske Gefjon Shorts er således et par dejligt lette og aldeles funktionelle shorts til såvel hverdag som en lang række friluftsaktiviteter i hele sommerhalvåret. Ikke for mange dikkedarer, blot udstyret med de mest basale detaljer, et par praktiske og alsidige shorts bør have.

Pasformen på Gefjon Shorts er ganske suveræn! Og sammenholdt med materialets strækbare egenskaber opnås et par afsindigt komfortable shorts med en bevægelsesfrihed, der vanskeligt lader sig beskrive!

Shortsene åbnes og lukkes med en solid knaplukning og lynlås, og hvis det ønskes, kan der trækkes en livrem gennem de brede bælteløkker.

Klättermusen Gefjon Shorts er udstyret med to kantforstærkede baglommer med skrå åbning, hvilket gør dem meget nemme at komme i. Disse lommer er - ganske som de to ligeledes kantforstærkede stiklommer på fronten - særdeles rummelige, så der er god plads til dette og hint. Endvidere er der fundet plads til en lynlåslukket lomme på det ene lår til de småting, man måtte medbringe og som man hurtigt skal kunne komme til. Denne lomme indeholder en separat stiklomme til mobiltelefonen, så den ikke ligger og skramler rundt med det øvrige indhold.

Klättermusen Gefjon Pants har begejstret alle, der har prøvet den. Og så er prisen endda i den overkommelige ende!

Læs mere om Klättermusen her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 312 g
98% Organic Cotton
2% Spandex®

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Klättermusen

Lagerstatus

Prismatch