Produktet er tilføjet kurven

Beskrivelse

Med dette Petromax Fire Anchor vil du kunne forvandle ethvert lejrbål til et praktisk og alsidigt madlavningsområde - inklusiv grillmuligheder - uden at gøre andet, end at placere Fire Anchor i jorden ved siden af bålet.

Fire Anchor er lavet af pulverlakeret stål og kan nemlig simpelt og hurtigt forankres i jorden ved siden af ​​din bålplads. Uanset, om du ønsker at bruge det over en åben ild, en Atago eller over bålfadet, vil Fire Anchor gøre det muligt på samme tid at lave mad i din 'dutch oven' (op til størrelse ft6 på 6,1 liter), lave varmt vand i tekedlen og grille grønsagsspyd, pølser osv. på grillristen.

Fire Anchor har en central stang, der skal fastgøres i jorden og tre arme, som du kan placere individuelt på centerstangen i forskellige højder og retninger. To af armene har hak i enderne, hvorfra du kan hænge forskellige køkkenremedier. Den tredje arm er udstyret med en rist og et ekstra hak til dine grillhandsker eller grilltang. Pølser eller grøntsagsspyd vil nemt og bekvemt kunne tilberedes på den store grillrist, som er lavet med en hævet kant, så madvarerne ikke triller af.

Inden du tager Fire Anchor i brug, skal du altid kontrollere jordens beskaffenhed omkring bålpladsen. Fx er sandjord bestemt ikke velegnet, for Fire Anchor vil her stå alt for ustabilt. Sørg for, at vægten er tilstrækkelig afbalanceret, når du laver mad med de tunge 'dutch ovens' for at sikre, at dit Fire Anchor står stabilt og sikkert.

Tradition. Passion. Petromax.
Tilberedning og grillning af mad på og over åben ild som folk har gjort det i tusindvis af år - det er den oprindelige for madlavning!

Uanset om det er over bål, i gløder eller ved brug af trækul er Petromax ensbetydende med de ypperligste  kvalitetsprodukter til den udendørs madlavning, som vil give inspiration og lyst til at tilberede mad, der tilberedt og indtaget i det fri vil vise sig at være en kulinarisk oplevelse.

Og i tyske Petromax' sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, lige fra 'dutch ovens' og bålpander til forskelligt praktisk tilbehør, som gør det nemt og bekvemt at lave mad udendørs.

Petromax har designet deres produkter til det udendørs køkken, så du kan kombinere flere forskellige produkter og dermed have flere madlavningsmuligheder.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 103 cm
Vægt: 6700 g
Materiale:
Pulverlakeret stål

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

BEKLÆDNING

Kilde: Petromax

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?