Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Sand/Tarn Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Finch Proof Jacket

Finch Proof Jacket

Varenr:606051
Vælg farveSand/Tarn Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Fremstillet af vandtæt og åndbart 2-lags PROOF™ skalstof i genanvendt polyester
Ventilationslynlåse
To håndlommer med lynlås og en indvendig lynlåslomme
Justerbar hætte
Justerbare manchetter
Sammensnøringsmulighed nederst

Beskrivelse

Den føles nærmest som en blød bomuldsjakke, men tag ikke fejl, for denne meget alsidige Finch Proof Jacket er 100% vandtæt og åndbar!

Haglöfs Finch Proof Jacket er en både komfortabel og uhyre blød, hoftelang regnjakke jakke til dig, der søger en funktionel og meget behagelig jakke til en overkommelig pris. Både som vindjakke, men altså også som regnjakke, når himlen åbner sine sluser.

Haglöfs har nemlig fremstillet denne bæredygtige Finch Proof Jacket med en slidstærk og miljøvenlig overflade af 100% genindvundet polyester, som altså har den her bløde og meget lækre overflade. Foringen er af svedtransporterende mesh-polyester, og i ærmerne og på det nederste slidstykke er foringen dog af en mere slidstærk, glat og tætvævet polyester. Haglöfs' egen gennemprøvede og bæredygtige Proof -membran gør jakken helt vind- og vandtæt, men stadig meget åndbar, så du kan komme af med det meste af overskudsvarmen ved højere aktivitetsniveau. Og ved ekstra højt aktivitetsniveau vil du sætte stor pris på den ekstra ventilationsmulighed i hver side af jakken!

Finch Proof Jacket er forsynet med en enhåndsjusterbar sammensnøring nederst i hver side, som holder den kolde vind og regnvejret ude, og rygstykket er naturligvis forlænget en bid. De formskårede ærmer giver ubegrænset bevægelsesfrihed, uanset om du cykler eller er på vandretur på fjeldet, og de asymmetriske ærmeafslutninger lukkes til omkring håndleddene med diskrete Velcro -lukninger, som er af den nye og glatte type, der ikke hænger i alting.

Der er fundet plads til to lynlåslukkede stiklommer, som entreres gennem vejrresistente lynlåse, som er gemt bag beskyttende stormflapper, så regnvandet ikke sådan lige finder ind i lommerne. Indvendigt findes en enkelt rummelig lynlåslomme til værdier og forskellige ejendele.

Frontlynlåsen er af vejrbestandige type fra anerkendte YKK, og bag lynlåsen er der afstivet stormflap med hagebeskytter øverst.

Den justerbare hætte er forsynet med en tilpas dyb skygge, som effektivt holder både den kolde vind og slagregnen væk fra ansigtet.

Hermed er Haglöfs Finch Proof Jacket er dejlig blød og meget alsidig regn- og vindjakke, der også gerne vil med på turene i det fri. Den er nemlig meget velegnet til såvel hverdagsbrug som en tur på fjeldet, hvor man aldrig rigtig ved, hvad der venter én.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 2-lags
Vandtæt membran: Ja
Antal lommer: 2
Membran: Proof­™
Foring: Polyester
Hætte: Med
For / fyld: Kunstfiber
Vandsøjletryk: ≥ 20.000mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 550 g
Ydermateriale:
100% Genanvendt polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?