Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Amber Gold
Klättermusen

Fimmafäng 4.0 Lumbar Pack

Fimmafäng 4.0 Lumbar Pack

Varenr:40422U01
Vælg farveAmber Gold

Beskrivelse

Bær den over skulderen som 'sling pack' eller brug Fimmafäng 4.0 Lumbar Pack som klassisk bæltetaske.

Og når denne smarte taske med en volumen på ca. 7 liter ikke bliver brugt som en sådan, gør den det faktisk også ud for en ekstra side- eller toplomme til din Klättermusen-rygsæk ved hjælp af de elegante aluminiumsspænder, der monteres i rygsækkens hulbånd.

På fronten er der fundet plads til en lille, lynlåslukket stretch-lomme til de småting, man hurtig skal kunne komme til, og den elastiske og justerbare elastiksnor på toppen er perfekt til opbevaring af fx den lette regnjakke. På hver side er der monteret en metalring, som er tiltænkt pulk eller hundesele.

Klättermusen Fimmafäng 4.0 Lumbar Pack entreres gennem en superstærk og pålidelig lynlås, der er placeret under en beskyttende stormflap. Indvendigt findes en enkelt, aflukket lomme til værdierne. Mævebæltet lukkes med et bredt, selvlåsende spænde i et flot design, der hurtigt kan åbnes med én hånd. Og når selve mavebæltet ikke er i brug (hvis tasken bruges som ekstra lomme på din rygsæk), gemmes det fikst væk i egen mesh-lomme.

Klättermusen Fimmafäng 4.0 Lumbar Pack er fremstillet af et meget slidstærkt nylonmateriale, som primært er genbrugsnylon, genindvundet fra gamle fiskenet og tæpper. Et bomstærkt og miljørigtigt materiale, som bare holder til det hårdeste brug.

Fimmafäng var tjener for Ægir, som var konge over havene. Ægir var én af de tre jætter, der boede hos aserne, og ved et drikkegilde bliver Fimmafäng slået ihjel af Loke, der ikke kan tåle alle de komplimenter, Fimmafäng modtager.

Læs mere om Klättermusen her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen, kategori: 1-10 liter
Volumen: 7 liter
Vægt: 336 g
60% Recycled Polyamide
40% Polyamid

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Klättermusen

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?