Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 25%
Vælg farve Olive
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Extreme Smock

Prismatch Læs mere
DKK 1.279,- DKK 1.699,-
EUR 171,31 EUR 227,56

Extreme Smock

Varenr:MEXTS
DKK 1.279,- DKK 1.699,-
EUR 171,31 EUR 227,56
Vælg farveOlive
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

"From the North Pole to the South Pole and every cold, miserable and remote environment in between - where-ever explorers dare to tread, you will find the Montane Extreme Smock."

Denne specialanorak repræsenterer nok det, de fleste forbinder med engelske Montane. Extreme Smock er inderlag, mellemlag og yderlag samlet i én og samme jakke - og så er den ikke tungere end en almindelig fleecejakke! Denne specielle konstruktion gør, at anorakkens fulde funktionalitet først rigtigt kommer til udtryk, hvis den bæres alene eller over en tynd, svedtransporterende undertrøje.

Montane Extreme Smock er vinteranorakken til den meget aktive bruger, der under forskellige omstændigheder har nogle helt specifikke krav til sit tøj. Til alle de former for friluftsliv, hvor aktivitetsniveauet er meget skiftende, vil man med en Extreme Smock undgå de situationer, hvor der ellers er behov for at regulere tøjmængden. Det righoldige antal ventilationsmuligheder sørger for, at du effektivt kommer af med overskudsvarmen ved højt aktivitetsniveau og den specielle fiberpelsforing binder store mængder isolerende luft, samtidig med, at fugttransporten og åndbarheden er intet mindre end fænomenal!

Extreme Smock er fremstillet med et ydermateriale af meget vandresistent og vindtæt Pertex® Classic 6 Nylon med forstærkninger på underarmene af Polar-Dri® Mini Ripstop Nylon, der er en coatet og tekstureret nylontype med ekstra stor riv- og slidstyrke.

Foringen er af DryActiv® 3000, der - som nævnt - er en fiberpelsforing med et højt løft, som på fantastisk vis forener de varmeregulerende og isolerende egenskaber med en god fugttransport. Kraven er foret med blødt, DWR-behandlet Beardguard™, som er en blød og tæt mikrofleece.

Anorakken er skåret relativt kort fortil og med et forlænget bagstykke, så anorakken ikke glider op. Der er Velcro® -justerbar sammenlukning nederst, hvorved anorakken kan sluttes helt tæt til kroppen, så dels den kolde vind ikke finder ind under jakken og dels så man kan komme til bremsen i sin klatresele.

Den fuldt justerbare hætte er selvfølgelig også foret med lunende fiberpels og kan vha. stærkt Velcro® afmonteres, hvis det ønskes. Skyggen er forsynet med en formbar wire, så den kan formes efter behov.

Under den dybe lynlås på fronten er der fundet plads til en rummelig brystlomme. De rummelige frontlommer er både gode at varme de kolde fingre i, men fungerer også som ventilationsmulighed. Lommerne er forsynet med et par ringe til at fastgøre nøgler og andet udstyr i. I begge sider er der under beskyttende stormflapper en lang, tovejs lynlås, som både fungerer som gode ventilationsåbning men som også gør anorakken lettere at trække på. Nederst justeres vidden som nævnt med brede Velcro® -lukninger. Ærmeafslutningerne, der delvist er lavet med elastiske paneler, så de lukker ordentligt til uden at genere, reguleres med kraftige Velcro® -bånd.

Endeligt er der på underarmen mulighed for at fastgøre sine handsker eller luffer, så de hverken blæser væk, eller man kommer til at lægge dem fra sig. En aftagelig strop under skridtet sørger for, at anorakken ikke glider op - ganske fikst!

Montane Extreme Smock er en suveræn anorak til vinterklatring, til ture på det krævende vinterfjeld og andre højpulsaktiviteter på den kolde tid af året, hvor der stilles store krav til det rette forhold mellem vejrresistens og varmeregulering.

En meget populær og super funktionel anorak med et bredt anvendelsesområde på den koldere tid af året - og prisen er endda særdeles rimelig, materialevalg og funktionalitet taget i betragtning!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 1120 g
Ydermateriale:
Pertex® Classic 6 Nylon
Fyld: DryActiv® 3000

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

BEKLÆDNING - KVINDER

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Lagerstatus

Prismatch