Produktet er tilføjet kurven
Black Diamond

Express Ice Screw, 16 cm

Prismatch Læs mere
DKK 499,-
EUR 66,83

Express Ice Screw, 16 cm

Varenr:BD490216
DKK 499,-
EUR 66,83

Beskrivelse

Black Diamond Express Ice Screw er den mest avancerede serie af isskruer fra Black Diamond.

De fire tænder på denne drønsolide skrue er alle vinklet således, at skruen nemmere får fat og skruen derfor bliver lettere at placere i en presset situation. Alle Express Ice Screws har et lille greb som drejer med rundt når den skrues i. I hængeren har isskruen to indklipningspunkter, et stort og et lille.

For at øge skruens greb i isen, er designet gjort konisk. Dette letter endvidere arbejdet når skruen skal tømmes for is efter brug.

Amerikanske Black Diamond er én af de mest anerkendte producenter af klatre- og alpinudstyr, beklædning og rygsække.

Uanset om du foretrækker at færdes på de vertikale klippesider eller isvægge, eller har det bedst med begge ben placeret i den dybe puddersne, vil du hos Black Diamond finde højteknologiske specialprodukter udviklet af vidende brugere til krævende brugere. For de fleste ansatte hos Black Diamond er selv krævende udøvere med øje for detaljen og specifikke kvalitetskrav som det centrale omdrejningspunkt. Og det faktum, at Black Diamonds personale faktisk er deres egne produkters hårdeste kritikere, sikrer, at Black Diamond hele tiden er i udvikling, konstant på jagt efter at udvikle det perfekte! 

Derfor er det, der tilbage i 1957 startede som en lille produktion af primitivt klatreudstyr, fremstillet ved hjælp af hammer og ambolt, i dag vokset til en multinational virksomhed med hovedkontorer i Asien, Europa og så selvfølgelig USA.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 145 g
Chromoly
Stainless Steel

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Black Diamond

Lagerstatus

Prismatch