Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Twilight Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Everyday Stitch Stripe Crew

Everyday Stitch Stripe Crew

Varenr:SW001999
Vælg farveTwilight Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Premium merinould sikrer optimal temperaturregulering og fugtstyring
Elegant stribet design tilføjer et sofistikeret touch til enhver garderobe
Crew længde: Den klassiske skæring giver både komfort og stil
Virtually Seamless™ mindsker risikoen for gnidning og irritation
Shred Shield™ teknologi reducerer slitage for længere holdbarhed
Naturlig antibakteriel holder dine fødder friske og lugtfrie længere

Beskrivelse

Denne Everyday Stitch Stripe Crew til hverdagsbrug er et studie i komfort, slidstyrke og stil. En kvindespecifik sok, der sikrer en sublim pasform og komfort gennem hele dagen. Og så er den selvfølgelig fremstillet af ansvarligt fremskaffet merinould, der afstedkommer den naturlige blødhed, nedsatte lugtgener og en enestående temperaturregulering.

De mest udsatte områder omkring tæerne, under foden og ved hælpartiet er altså ekstra forstærket med SmartWools nye WOW Technology.

WOW Technology går ganske enkelt ud på, at man forstærker disse udsatte områder med yderligere et lag af SmartWools egen Duroyarn, hvilket giver en øget slidstyrke på op mod 30%. Brugen af endnu mere uld har en række helt åbenlyse fordele: Det øger slidstyrken, materialets virkningsgrad og så selvfølgelig komforten.

Da WOW Technology reducerer indholdet af nylon, optimeres transporten af sveddamp, de varmeregulerende egenskaber forstærkes og lugtgenerne minimeres. Og sidst men ikke mindst: Mere uld betyder bedre bæredygtighed i forhold til miljøet, sammenlignet med brugen af de syntetiske materialer!

Shred Shield -forstærkningen ved tæerne betyder øget slidstyrke, og Virtually Seamless -konstruktionen ligeledes omkring tæerne siger vel næsten sig selv: Her er ingen generende syninger og komforten i skoen er sublim!

Everyday Stitch Stripe Crew er sammensat af 53% af den fineste SmartWool, 6% nylon og 37% genindvundet nylon for at give slidstyrke og 4% elastisk materiale, der optimerer pasformen og det specielle, elastiske parti omkring midterfoden sørger for, at sokken bliver, hvor den skal.

SmartWool Everyday Stitch Stripe Crew er selvfølgelig fremstillet med flade og bløde sømme, der er placeret som de skal, uden at genere omkring foden. Et sæt SmartWool-sokker består af to identiske sokker, idet det ikke har nogen praktisk betydning at lave forskel på højre og venstre - tværtimod skaber det udelukkende problemer, dersom du ved et uheld skulle vende dem forkert!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Tykkelse: Mellem
Anbefalet brug: Hverdag
Vægt: 58 g
Materiale:
53% Merinould
Materiale:
37% Genanvendt nylon
Materiale:
6% Nylon
Materiale:
4% Elastan

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?