Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Charcoal
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Everyday Margarita Crew

Everyday Margarita Crew

Varenr:SW002091
Vælg farveCharcoal
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Merinould: Naturlig temperaturregulering og fugtstyring
Tidløst Margarita-design passer til enhver lejlighed
Shred Shield™ teknologi reducerer slitage for længere holdbarhed
Virtually Seamless™ reducerer gnidning og giver øget komfort
Sokken forbliver på plads og giver optimal støtte hele dagen

Beskrivelse

Made in USA!

Rent teknisk måske ikke et revolutionerende produkt, men ikke desto mindre kan man med den tynde SmartWool Everyday Margarita Crew kombinerer det moderigtige med SmartWools helt enestående komfort!

Denne populære Everyday Margarita Crew tilhører SmartWools såkaldte Ultra Comfy -serie, og er således en superlækker hverdagssok med et flot udseende. Sokken er fremstillet af 53% af den fineste merinould, 43% forstærkende nylon og 4% elastisk materiale for at højne pasformen.

De mest udsatte områder omkring tæerne, under foden og ved hælpartiet er ekstra forstærket med SmartWools nye WOW Technology.

WOW Technology går ganske enkelt ud på, at man forstærker disse udsatte områder med yderligere et lag af SmartWools egen Duroyarn, hvilket giver en øget slidstyrke på op mod 30%. Brugen af endnu mere uld har en række helt åbenlyse fordele: Det øger slidstyrken, materialets virkningsgrad og så selvfølgelig komforten.

Da WOW Technology reducerer indholdet af nylon, optimeres transporten af sveddamp, de varmeregulerende egenskaber forstærkes og lugtgenerne minimeres. Og sidst men ikke mindst: Mere uld betyder bedre bæredygtighed i forhold til miljøet, sammenlignet med brugen af de syntetiske materialer!

Shred Shield -forstærkningen ved tæerne betyder øget slidstyrke, og Virtually Seamless -konstruktionen ligeledes omkring tæerne siger vel næsten sig selv: Her er ingen generende syninger og komforten i skoen er sublim!

Everyday Margarita Crew er, ligesom alle andre sokker fra SmartWool, fremstillet med flade og bløde sømme, der er placeret som de skal, uden at genere omkring foden. Et sæt SmartWool-sokker består af to identiske sokker, idet det ikke har nogen praktisk betydning at lave forskel på højre og venstre - tværtimod skaber det udelukkende problemer, dersom du ved et uheld skulle vende dem forkert!

Med denne tynde Everyday Margarita Crew kan du bruge SmartWool-sokker hver dag, året rundt - og dine fødder vil elske det!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Tykkelse: Tynd
Anbefalet brug: Hverdag
Vægt: 58 g
Materiale:
53% Merinould
Materiale:
37% Genanvendt nylon
Materiale:
6% Nylon
Materiale:
4% Elastan

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?