Produktet er tilføjet kurven
Klättermusen

Eldrimner 5L Lumbarpack

Produktegenskaber

Tætsiddende pasform
Stor lynlåsåbning
Snoretræk på toppen med kompressionskrog
Udvendig netlomme med lynlås
Indvendigt mesh-panel
Ventileret bagpanel
Kan bruges over skulderen eller rundt om taljen

Beskrivelse

Den meget populære Eldner 2.0 Lumbarpack har fået en storebror i form af denne både lette og meget alsidige Eldrimner 5L Lumbarpack, som ligeledes kan bæres som klassisk bæltetaske eller over skulderen som sling bag.

Klättermusen Eldrimner 5L Lumbarpack er en både kompakt, let og let tilgængelig bæltetaske, der er perfekt at have med til dine væsentligste ejendele under ethvert tempofyldt eventyr. Med en volumen på 5 liter er den rummelig nok til at medbringe den lette regnjakke, de personlige ejendele, din smartphone og en mindre drikkeflaske.

Eldrimmer 5L Lumbarpack er fremstillet af Klättermusens eget 70D Retina stof, som er deres letteste materiale. Dette lette og smidige materiale, som naturligvis udelukkende er fremstillet af genindvundet nylon, gør tasken nem at bære, men også let at folde sammen, hvis du i oppakningen har brug for en ekstra taske på de længere ture. Et bomstærkt og miljørigtigt materiale, som holder til det hårde brug og som tåler et statisk vandsøjletryk på minimum 3.000 mm.

Hovedåbningen har en ekstra lang lynlås for nem adgang, og det indvendige mesh-panel gør det muligt at holde tungere genstande tæt på kroppen. På toppen af tasken findes et justerbart og elastisk snoretræk til nem og hurtig fastgørelse af de ekstra ting, der måske ikke lige er plads til i selve bæltetasken, og på fronten er der fundet plads til en mesh-lomme med lynlås til alle de småting, man skal have nem og hurtig adgang til.

Hele det velpolstrede bagpanel på tasken er dækket af et ekstra ventilerende mesh-materiale for maksimal ventilation og komfort.

Så smid Eldrimmer 5L Lumbarpack over skulderen eller rundt om livet, og du er klar til dit næste eventyr!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen, kategori: 1-10 liter
Volumen: 5 liter
Vægt: 142 g
Materiale:
70D Retina® stof

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Klättermusen

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?