Produktet er tilføjet kurven

Beskrivelse

Når din 'dutch oven' har været en tur på bålet bliver støbejernslåget selvsagt varmt - meget varmt! Og især, hvis låget er dækket af gløder...

Med denne 35 cm. lange Dutch Oven Lid Lifter, som er udformet, så den passer perfekt til låget på Petromax' 'dutch ovens', holder du hænderne på behørig afstand fra varmen. Hele gryden/ovnen kan selvfølgelig også løftes i hanken, hvis den skal flyttes.

Dutch Oven Lid Lifter kan naturligvis også bruges til alle andre bålgryder og er fremstillet af jern med grebsvenligt spiralhåndtag.

Tradition. Passion. Petromax.
Tilberedning og grillning af mad på og over åben ild som folk har gjort det i tusindvis af år - det er den oprindelige for madlavning!

Uanset om det er over bål, i gløder eller ved brug af trækul er Petromax ensbetydende med de ypperligste  kvalitetsprodukter til den udendørs madlavning, som vil give inspiration og lyst til at tilberede mad, der tilberedt og indtaget i det fri vil vise sig at være en kulinarisk oplevelse.

Og i tyske Petromax' sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, lige fra 'dutch ovens' og bålpander til forskelligt praktisk tilbehør, som gør det nemt og bekvemt at lave mad udendørs.

Petromax har designet deres produkter til det udendørs køkken, så du kan kombinere flere forskellige produkter og dermed have flere madlavningsmuligheder.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Længde: 35 cm
Bredde: 4,2 cm
Vægt: 500 g
Materiale:
Stål

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

BEKLÆDNING

Kilde: Petromax

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?